To je to što me zanima!

Ruža Tomašić traži da se Anto Đapić javno ispriča, on ne želi

Na Općinskom sudu u Osijeku nastavljeno je suđenje Anti Đapiću. Ruža Tomašić ga je tužila jer za novine 2008. rekao “da je u saborsku mirovinu otišla nezakonito”
Vidi originalni članak

Na Općinskom sudu u Osijeku nastavljeno je suđenje Anti Đapiću kojega je Ruža Tomašić tužila jer za novine 2008. rekao “da je u saborsku mirovinu otišla nezakonito”. Tomašić od Đapića traži javnu ispriku, no on tvrdi da to nikad nije rekao pa se neće ispričati.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • zenga2 04.06.2011.

    Mudonja debeli isti kao ovaj tip na biciklu Pero Drekavac , tako ga zovu u Osijeku, a Đapića debeli krmak.Pa ruža bi ga trebala prebit, adržava zatvoriti, jer on je u nezakonitoj mirovini, pa napadom na druge skreće pažnju na sebe.Ružo izbubajte ga onako muški.

  • frenky18 04.06.2011.

    ma svi su oni pokvareni. HSP bi se mogao lako ujediniti ali je problem u individuama koji mare više za sebe nego za pravašku ideologiju i ujedinjeni HSP. Svi žele da budu glavni ali ovako razjedinjeni nećemo ništa postiči

  • timica2 04.06.2011.

    Kaže Đapolini u jednom dnevnom listu,"naše mirovine su legalne,ali su upitne".Ako je nešto legalno,kako može biti upitno.Najbolje da se dogovoriš,prvo sam sa sobom,kako bi smo i mi mogli te razumjeti.!

Komentiraj...
Vidi sve komentare