To je to što me zanima!

Ruža zahvalila na Facebooku: Nastavit ćemo vrijedno raditi

Dobiti više od 107 000 preferencijalnih glasova na izborima za Europski parlament za mene je ogromna čast, ali i odgovornost, napisala je Tomašić na Facebooku
Vidi originalni članak

Ruža Tomašić je na listi HDZ-ove koalicije osvojila najviše glasova birača, odnosno 28,08 posto. Biračima se zahvalila na Facebooku isto kao i Tonino Picula koji je na listi koalicije SDP-a dobio najviše glasova. 

- Dragi Facebookovci, hvala vam na ukazanom povjerenju!

Dobiti više od 107 000 preferencijalnih glasova na izborima za Europski parlament za mene je ogromna čast, ali i odgovornost. Pred nama je dugačak period od pet godina u kojem će se i Hrvatska i Europska unija suočiti s brojnim izazovima. Ono što vam mogu obećati je da ćemo moj tim i ja nastaviti vrijedno raditi kako bismo pronašli najbolje odgovore na te izazove i tako uspješno zaštitili interese Republike Hrvatske i svih njenih građana.

HSP AS se i na ovim izborima dokazao kao ključan čimbenik u pobjedi hrvatske desnice, čime je samo potvrđen naš status strateškog partnera u budućoj vladi.

Ni ja ni stranka nećemo iznevjeriti vaše povjerenje.

Bog i Hrvati!, napisala je Tomašić na svojem Facebook profilu. 

Idi na 24sata

Komentari 134

  • DennisPerica 28.05.2014.

    Ruza tonasic , kazes da mozes obecat da ce tvoj tim i ti nastavit vrjedno radit , mozes nam reci kad si ti dosad vrjedno radila za hrvatsku ?? koliko ja znam samo imas veliko oebecanje Hrvatiman kad dode do nesta sta vamin treba ,ali na kraj nista od tvoga obecanja i rjeci ....Sad tvrdis da ces zastit hrvatske interese , ako to mislislis mogla si prije nego si nas gurnila u EU....Pet godina program imate isprid vas , reklasi da neces vise u politiku i da ces ostavit mladiman ??? Sta se sad prominilo , mislite da jos imate jednu sansu stvorit jugo novu ?? ....Rekla si da nikad nisi lgala, i da ko ti dade potvrdu da ces napustit ondma! Slobodno napusti sada zato cin zines lazes ...Ruza reci ti namin zasto si izabrala starcevic za tvoju stranku ?? Ruza ja znam kao i ti tvoj starcevic je izmisljen niti da je postojo , ali ako neces to priznat onda reci hrvatiman da hsp opce nije nikad postojolala u povjesti sve je laz... Starcevic prvi osnovijo HSP ?? , zato si vesela oko starcevica samo zato sta se rugas sa hrvatiman. pogotovo kad ste ga krstili pola srbina.....Ruza sta nije to dovoljan laz da dades odkaz ?? ako nije onda reci nam za Antu paradika , jeli bio dobar covik ?? Kazi ljudiman da je i on izmisljen isto kao blaz kraljevic ....Ruza koji razlog bi ti imala imati stranku sa laznim starcevica i lazes za Paradika i kraljevica ?? zasto bi neko ima izmisljene ili lazne stranke ili lazne velikane ?? jedino ako ste cetnici i hocete zajebat i osramotit Hrvate .... ?? Ruza odgovori za starcevica i ostala moja pitanja ako mozes ako nemozes onda napravi sta si rekla i daj odkaz,.....Glumis i lazes cjeloj Hrvatskoj ali moje pitanje je zasto bi neko lago take stvari ?? jedino ako ste cetnici ?

  • 26.05.2014.

    "Neka pati koga smeta....."

  • Nerd86 26.05.2014.

    Nek jednostavno raspusti svoju stranku i ode u HDZ, i onako je u toj stranci pravaško jedino ime. Starčević se u grobu okreće..

Komentiraj...
Vidi sve komentare