To je to što me zanima!

S 152 kaznene prijave ubio pješaka autom i pobjegao

Vozač Ivica Božić je vozio Golf. Prednjom stranom zahvatio je kolnik i oborio pješaka koji je u KBC Split umro od teških ozljeda. Vozač je pobjegao
Vidi originalni članak

Ivica Božić (33), profesionalni vozač koji ima 152 kaznene prijave, pregazio je u četvrtak navečer Antu Grgurovića (56) i pobjegao. Udario ga je Golfom nedaleko od benzinske postaje u Kaštel Starom. Nije se zaustavio da mu pomogne, a Ante je sat vremena poslije preminuo u KBC-u Split. Očevici nesreće zapamtili su registraciju Golfa, pa je policija ubrzo ušla u trag Božiću. Pola sata nakon nesreće Golf su pronašli pred Ivičinom kućom u Kaštel Starom. Policajci su postavili zasjedu u koju je Ivica upao u petak oko 4.00 sata. Priveli su ga istražnom sucu zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom i nepružanja pomoći teško ozlijeđenom Anti. Problematični Kaštelanin u dosjeu ima prijave zbog nanošenja teških ozljeda, napada na policajca, droge, krađa i prijetnji.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • esna v 19.06.2009.

    ima 152 prijave.Za koliko je odgovarao.Da je odgovarao,bio bi u zatvoru... ne bi pregazio pješaka....PA TKO JE TU UBOJICA????????

  • sprinterica 19.06.2009.

    152 prijave znači da je policija odradila svoj posao, a onda na red dolazi nam vrlo sudstvo i naši zakoni koje takve spodobe a i gore od njih pušta da hodaju po kugli zemaljskoj umjesto da ih strpaju u zatvor

  • Ivan_ST 19.06.2009.

    bez riči sam...ovo je nevjerojatna priča.... Voza se on i ubija sa svojim 152 prijavama...pa kako je to moguće, kako??? KAKO?????!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare