To je to što me zanima!

S 2.28 promila u krvi skrivio sudar, ima samo laške ozljede

Alkotestom mu je izmjereno 2.28 promila pa je noć od ponedjeljka na utorak do proveo u novogradiškoj policijskoj postaji. Vozač u čiji se auto zaletio prošao je srećom bez ozljeda
Vidi originalni članak

Noć od ponedjeljka na utorak u policijskoj postaji u Novoj Gradiški proveo je do otriježnjenja 54-godišnji muškarac iz Gornjih Bogićevaca, nakon što je pijan, sa 2.28 promila u krvi, prouzročio sudar na raskrižju u Gornjim Bogićevcima, nedaleko Nove Gradiške.

On je u ponedjeljak navečer oko 20 sati prouzročio prometnu nesreću u kojoj je i sam zadobio tjelesne ozljede. Pijan je sjeo za upravljač osobnog automobila Mercedes novogradiških registarskih oznaka i na raskrižju u Gornjim Bogićevcima skrivio sudar s osobnim automobilom Škoda Fabia, također novogradiških oznaka, tako što je oduzeo prednost prolaska i unatoč da kočenjem izbjegne sudar 55-godišnji vozač Škode sudar nije uspio izbjeći. Vozač Mercedesa u sudaru je ozlijeđen, ozljede su okvalificirane kao lakše, a vozač Škode prošao je bez ozljeda. Protiv 54-godišnjeg vozača Mercedesa slijedi optužni prijedlog Prekršajnom sudu.
 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ivič 12.04.2016.

    ko napuše više od dopušten hazna 5g bez vozačke i 20,30t kune kazna pa nek razmisle dali če sjeseti za volan!Za neku glupost tipa 20 više od ograničenja,budu zafrkavali i pojas!Mene kaznio što nisam imao naočale a ovakvima nečeju stati na kraj!kad pola policije cugeri!

  • gordi 12.04.2016.

    pocnite oduzimat aute ukoliko netko ima vise od 0.5 promila, u roku godinu dana istrjebili smo ovakve gluposti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare