To je to što me zanima!

S 2 promila autom naletio na biciklisticu (49) kod Brezovca

Vozač (47) imao je 1,96 promila alkohola kad je oko 15.10 sati u Brezovcu, kraj Murskog Središća, naletio na biciklisticu koju je nepropisno pretjecao.
Vidi originalni članak

Vozačica (49) bicikla ozlijeđena je u subotu poslijepodne u nesreći, nakon što je na nju autom naletio pijani vozač.

Kako je izvijestila međimurska policija, vozač (47) imao je 1,96 promila alkohola kad je oko 15.10 sati u Brezovcu, kraj Murskog Središća, naletio na biciklisticu koju je nepropisno pretjecao. 

On je u desnom zavoju na nizbrdici udario u bicikl koji se prevrnuo, a vozačica je pala na cestu.

Vozilom hitne pomoći ozlijeđena biciklistica je prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec gdje će se ozlijede okvalificirati naknadno.

Vozaču osobnog automobila je izdana naredba o određivanju mjere opreza privremenog oduzimanja vozačke dozvole, a kako je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja (upravljati vozilom pod utjecajem alkohola) temeljem Prekršajnog zakona određena mu je mjera smještaja u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnih sredstava

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Slovenac xtrem 25.01.2022.

    Očito je još uvijek zakon preblag za pijane ,svaki dan isto,i to ne malo nego fest pod parom

  • ajetodoo 25.01.2022.

    Točno tak, će se zeme za praf. U mojem selu se veli, pogazio/pregazio, a ne ide pješke, a već u susjednom, povozio. To je valjda jedini ispravni.

  • najiram 10 25.01.2022.

    a kaj  reći  naletio   poletio   i  krivo  sletio...žalosno...opet  je  letio...autom...mož  mislit  leta  sa  autom...a  možda  je  samo  povozio  jadnu  biciklisticu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare