To je to što me zanima!

S 3,02 promila sletio u kanal, policija mu oduzela automobil

Vozač je uslijed nepropisnog kretanja sletio van kolnika u putni kanal te je uhićen i smješten u posebne prostorije policije do otrježnjenja.
Vidi originalni članak

U četvrtak, u 16.30 sati, u Kuzmincu 65 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Fiat Punto pod utjecajem alkohola od 3,02 promila, za vrijeme dok mu je vozačka dozvola rješenjem ukinuta i oduzeta, i za vrijeme trajanja zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije.

Također, vozač je upravljao vozilom kojem je isteklo važenje prometne dozvole i nije sklopio ugovor o obveznom osiguranju od automobilske odgovornosti, odnosno upravljao je vozilom koje je odjavljeno.

Vozač je uslijed nepropisnog kretanja sletio van kolnika u putni kanal te je uhićen i smješten u posebne prostorije policije do otrježnjenja.

Kako je vozaču od 1. kolovoza 2019. g. do 17. prosinca 2020. g. ovo treći prekršaj upravljanja motornim vozilom pod utjecajem alkohola u koncentracijama većim od 1,50 promila, a već je dva puta pravomoćno kažnjen za istovrsni prekršaj, od vozača je privremeno oduzet osobni automobil kojim je upravljao te je o tome obaviješten Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici koji odlučuje o daljnjem postupku s oduzetim vozilom.

Optužni prijedlog zbog počinjenih prometnih prekršaja dostaviti će se sudu redovnim putem te će sud u propisanom roku odlučiti o privremeno oduzetom vozilu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Slovenac xtrem 18.12.2020.

    Proći će gore od kamenice i sinkopičnog

  • totalnoodvaljen 18.12.2020.

    I šta sad? Ide na triježnjenje, nakon toga ga pustit moraju, i privest prekoredno na sud. Tamo će opet dobit kaznu, vozilo mu vratiti MORAJU - sa čime se slažem, jer nije vozilo napravilo prekršaj nego on.... Kaznu platit neće, jer nema otkud. I šta ćemo dalje?

  • Maddog 18.12.2020.

    i u cios,,,presanje auta,,,,samo ne BMW

Komentiraj...
Vidi sve komentare