To je to što me zanima!

S. Brammertz: Tužiteljstvo se neće žaliti na puštanje Šešelja

Na pitanje može li Šešelj sudjelovati u političkom životu, glavni tužitelj Haškog suda Brammertz je rekao da bi o tome imali što reći suci koji su ga oslobodili
Vidi originalni članak

Mogli bismo to učiniti, ali nećemo. Nemamo pristup medicinskoj dokumentaciji, rekao je glavni tužitelj Haškog suda Serge Brammertz nakon što je vođa srpskih radikala Vojislav Šešelj pušten na slobodu zbog lošeg zdravlja. No Brammertz je dodao kako bi Tribunal trebao malo razmisliti o nedostacima u tom predmetu.

YouTube

- Zadnji svjedok optužbe svjedočio je 2010. godine, a dokaznog postupka obrane uopće nije bilo - rekao je glavni haški tužitelj.

Na pitanje može li Šešelj sudjelovati u političkom životu jer je jedini uvjet da ne utječe na svjedoke i žrtve, Brammertz je rekao da bi o tome imali što reći suci koji su ga oslobodili. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • MAX 2010 18.11.2014.

    koliko samo vanjskih saradnika ima Srbija......?! Očito vole kuhinju i u se i podase , uz diobu političkih smpatija ili prioriteta.........

  • 18.11.2014.

    Kad si pristojan,osude te.Kad si bezobrazan,ne je...š živu silu,vrijeđaš,puste te doma.Pa ciljano ste ga pustili,kaj glumite nekakvu finu Europu a još ste gori od Balkanaca.Fuj!

  • Hiroo_Onoda 18.11.2014.

    Naravno da se neće žaliti jer napio im se krvi,a oni su mu se napušili - znate več čega!

Komentiraj...
Vidi sve komentare