To je to što me zanima!

'Upozorili su vozača glisera na opasnost, ali on je dalje vozio'

Pri sudaru glisera s drvenom brodicom vozač glisera i članica posade s brodice pali su u more, a gliser bez vozača se punom brzinom nasukao na plažu ispred hotela
Vidi originalni članak

U jučerašnjoj nesreći kod Dramlja nedaleko od Crikvenice gdje se gliser prvo zabio u brodicu pa nasukao na plaži ozlijeđeno je troje ljudi, srećom samo lakše.

- Prema izjavama svjedoka, netom prije samog sudara voditelj drvene brodice dovikivanjem i mašući pokušao je upozoriti voditelja glisera, H.L., hrvatski državljanin o opasnosti sudara, no bezuspješno, nakon čega je gliser je pramčanim dijelom udario u lijevi pramčani dio drvene brodice pri čemu su voditelj glisera i članica posade drvene brodice pali u more, a gliser je bez nadzora nastavio plovidbu prema obali te se u punoj brzini nasukao na lokalnu crikveničku plažu ispred hotela Omorika. U sudaru dvaju plovila i tijekom nekontrolirane plovidbe glisera između kupača u moru i osoba na plaži ukupno su ozlijeđene tri osobe, no srećom, riječ je o lakšim tjelesnim ozljedama koje su sanirane na poziciji nesreće te u riječkom KBC-u - javilo je Ministarstvo. 

- Gliser je nastavio sam i uletio među ljude na plaži. Nastao je stampedo. Jedna žena je iščašila rame. Samo pukom srećom nije bilo više ozlijeđenih - rekao je očevidac nesreće. 

Odmah po dojavi na poziciju nesreće isplovili su službenici Lučke kapetanije Rijeka koji su započeli očevid o uzrocima ove pomorske nesreće u suradnji sa Pomorskom policijom.
 

Idi na 24sata

Komentari 71

  • mamojebac70 23.06.2017.

    Horvatinčić...je opet u Akciji!

  • mordor 23.06.2017.

    Bili smo na plaži kad se gliser zaletio.. Izgledalo je strašno, vrištanje, trčanje na sve strane... Išli smo pomoći - okretali gliser da slučajno netko nije ostao zaglavljen, zvali hitnu, ali ni u jednom trenutku nismo slikali i slali slike na 24 sata. Žalosto je što se ljudi naslađuju tuđom nesrećom..

  • hugoboss 23.06.2017.

    Da je vozio sa sigurnosnom narukvicom, ovo se ne bi dogodilo. Ona bi ugasila motor

Komentiraj...
Vidi sve komentare