To je to što me zanima!

Ilegalno prešla u Hrvatsku te se smrzla s djetetom u naručju

Ženu i dijete (2) čekao je njezin brat s hrvatske strane. Enisa se kroz snježnu oluju i probijala s djetetom u naručju. Dijete se trenutno nalazi u Hrvatskoj živo i zdravo
Vidi originalni članak

Enisa B.Č. (28) je s djetetom (2) po snježnoj oluji i 27 stupnjeva Celzijevih ispod nule pokušala ilegalno iz BiH prijeći u Hrvatsku.  Probijala se kroz snježne nanose s djetetom u naručju, no hladnoća ju je ubila. U nedjelju rano ujutro pronašli su njeno tijelo na hrvatskoj strani u blizini Ličkog Petrova Sela. 

Dijete su pronašli živo i zdravo te se trenutno nalazi na sigurnom u Hrvatskoj. Policiji je sve prijavio Elis B. (26) koji je u Hrvatskoj čekao sestru. Brat i sestra albanski su državljani. S naše strane uhićen je muškarac koji je muža, ženu i dijete čekao kod graničnog prijelaza Ličko Petrovo Selo odakle ih je trebao prebaciti dalje. Brat stradače Enise je u BiH i nakon kriminalističke obrade vjerojatno će mu predati dijete. Truplo žene je na obdukciji u Hrvatskoj. Hrvatska i BiH policija zajednički istražuju tko je bio "veza" za ilegalni prijelaz majke s djetetom u Hrvatsku i gdje im je bio krajnji cilj.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • depeche mode 24.01.2011.

    Tko zna možda je bježala od krvne osvete ili nešto sl. nikad se ne zna,u svakom slučaju taj njen brat ili već šta joj je,kreten i vjerojatno za to kriv,jer se ona sama ne bi usudila nikamo,znate da su takve žene kuš.

  • DALLY_1 24.01.2011.

    Izgleda da ovdje ima dosta onih kojima je jako lijepo u Hrvatskoj,čiji su se roditelji napljačkali,pa nebi nigdje krenuli trbuhom za kruhom,,bando jedna!!!!!!!!!!!!!Sram vas bilo!!!!!!!!!!

  • frčka 24.01.2011.

    čitam ove komentare i nemrem bolivit.... hrvati osuđuju albance!!!??? pa di vam je mozak???? ovo me podsjeća na okolinu u kojoj živom, iako sam tu 22 god i dalje sam niš koristi i dotepenka jer nisam odavde.... pa nemre se cijeli svijet roditi na jednom mjestu, fizički nemoguće... uvijek je netko negdje dotepenec... o čemu mi pričamo???

Komentiraj...
Vidi sve komentare