To je to što me zanima!

S djevojkom popili piće, onda ju brutalno silovali i izbacili u noć

Umjesto da nesretnu djevojku odvezu kući, Umažani T. D. (19) i D. P. (68) na silu su je ugurali u auto, dovezli u restoran i nad njom se seksualno iživljavali
Vidi originalni članak

Devetnaestogodišnji silovatelj T. D., sin referentice umaške policije, i gotovo 50 godina od njega stariji D. P. (68) u srijedu su, kako doznajemo, bili na piću s nesretnom djevojkom u jednom umaškom kafiću.

Umjesto da je odvezu kući, nekoliko kilometara izvan Umaga, djevojku su doslovce oteli i sivim Mercedesom u vlasništvu 68-godišnjaka odvezli u jedno naselje desetak kilometara izvan Umaga. Pod okriljem noći nesretnu djevojku su na silu ugurali u razvikani restoran u vlasništvu mladića, gdje su se nad njom seksualno iživljavali, a pred jutro su je opet uveli u auto i nedaleko od Umaga jednostavno izbacili u noć.

- Oteli su me i silovali. Izbacili su me iz auta i sad sam tu pored ceste nedaleko od Umaga – bilo je sve što je te srijede oko četiri sata usplahirenim glasom na telefon umaškoj policiji uspjela dojaviti oteta a potom i silovana djevojka.

Policajcima je trebalo samo nekoliko minuta da je pronađu. Otpočela je istraga. Šokirana djevojka je, da bi se dokazalo seksualno napastovanje, završila kod liječnika pulske Opće bolnice, a dva manijakalna seksualna nasilnika, obojica iz Umaga, osumnjičena za gnjusan čin otmice i silovanja, ubrzo su uhićeni.

- Možemo potvrditi da su policijski službenici proveli kriminalističko istraživanje nad dvoje hrvatskih državljana u dobi od 19 i 68 godina koji su 19. svibnja 2016. godine predani u pritvorsku jedinicu PU istarske, dok je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog sumnje da su na štetu hrvatske državljanke počinili kazneno djelo protupravno oduzimanje slobode i kazneno djelo spolni odnošaj bez pristanka. S obzirom na to da se radi o kaznenom djelu protiv spolne slobode, poradi zaštite digniteta žrtve nismo u mogućnosti dati više detalja o samom događaju – kazala je Nataša Vitasović iz istarske policije.

Dokaže li im se krivnja samo za protupravno oduzimanje slobode nesretnoj djevojci, pomahnitalom dvojcu prijeti kazna zatvora do pet godina, a i za spolni odnošaj bez pristanka, za što ih terete, također im prijeti do pet godina zatvora.

Iako je policija više puta pozivala da se štiti privatnost, dostojanstvo i ugled građana, a posebice žrtava, a sve s ciljem da se izbjegne stigmatizacija žrtve, cijeli kraj bruji o slučaju. Prepričava se na svakom koraku i danima je glavna tema uz kavu. Prisjećaju se i slučaja iz 2011. godine kad je Umažanin (14) na plaži silovao slovačku djevojčicu (11). Da Umag nije imun na delikte silovanja, pokazuje i slučaj kad je Umažanin pritvoren jer je prije nekoliko godina pokušao silovati muško-ženski par iz Ljubljane. Njoj je bilo 37 a njenom prijatelju 26. Namamio ih je na piće u kuću u naselju Murine te im u piće navodno stavio drogu kako bi ih omamio. U naumu nije uspio te je završio iza rešetaka pulskog zatvora, a policiji je stari znanac.

Idi na 24sata

Komentari 207

  • biberrr 06.06.2016.

    U Glasu Iste piše da nitko nije uhićen,navodno su obojica još na slobodi. Prebili su i silovali sezonku kontinentalku,ali pošto je popila s njima piće i ušla u auto dragovoljno,to se vodi kao seksualni odnos bez pristanka. To je bilo davno,prije 2,3 tjedna,ali umaška policija je to probala zataškati jer je mali sin od policijske referentice,a žrtva nije iz Istre.

  • dadi96 06.06.2016.

    Zivimo u drzavi gde bi mediji prodali svoj bubreg ili svoju mamu za pricu koju ce narod citat i zivimo u drzavi koja se hrani na tudji racun i krade kruh drugim ljudima. Narod jos gluplji koji veruje u to i komentira vecina komentatora je iz zagreba koji ni neznaju gde se umag nalazi ni pojma nemaju ko je decko. Decko se voli bahatit i pravit vaznog a za njim cure trce ne mladje nego starije i to dobre ribe zato sto je decko sasvim okej i nikad u zivotu nije stavio ruku na koljeno cure a da to sama nije zeljela verovatno ste svi zaboravili u kakvom ludom vremenu zivimo i da su danasnje devojke ludje nego muskarci i mogu popiti vise nego muskarci a o odgoju i ponasanju danasnjih devojaka da ne pricamo sramota za zenski rod. Stare zene se okrecu u grobovima kad vide sta se danas naziva zenskom. Kao prvo devojka je bila sa svojim deckom i zamolili su sami za prjevoz medjutim u autu se je posvadjala sa deckom i nije htela izaci iz auta s njim pa je decko zamolio da je odvezu u Murine i da ce tamo sigurno izaci ona je pocela se derati da nece kuci da hoce na jos jedno pice i tako su otisli u restoran na to jebeno pice i na kraju kad je njima pukao film sto devojka nije htela izaci i ici kuci kad su je izbacili na cestu onda je zvala policiju i glumila da je silovana jer verovatno onako pijana sto je napuhala 2,20 nije znala sta da radi i nije znala put do kuce pa je zvala policiju.A nigde ne pise da je napuhala 2,20 i da ju je taj ''silovatelj'' cak na hitnu vodio

  • SAINT 06.06.2016.

    prvo ih dobro polomit , pa neka kosti zarastu na divlje a onda na dugogodišnju robiju neka misle što su napravili bar 20 tak godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare