To je to što me zanima!

S dva promila predsjednik suda iz Kaštela imao sudar

Nedaleko od Poljuda Mislav Polić imao je lakšu prometnu nezgodu. Za radnog vremena sjeo je za upravljač pijan. Izmjerili su mu 2 promila alkohola
Vidi originalni članak

Mislav Polić (49), predsjednik kaštelanskog Općinskog suda imao je 2,43 promila u krvi kad je u srijedu u 13.45 sati skrivio prometnu nesreću u splitskoj četvrti Spinut, nedaleko stadiona na Poljudu. Dolaskom na križanje, pijani Polić nije usporio pa je izgubio kontrolu nad svojim BMW-om i udario u Citroen Saxo kojeg je vozila Venesa Kleva (26). Njeno auto od siline udarca prešlo je na suprotni trak i udarilo u Renault Megane kojim je upravljao Hrvoje Čutuk (32). Polić je u svom BMW-u na kraju završio na nogostupu zabijen u metalni stup. Na sreću, osim materijalne štete, nitko nije nastradao, jedino je vozačica udarila glavom od volan i zadobila lakše tjelesne ozljede.
- Velika je sreća što se nikome od nas nije ništa ozbiljnije dogodilo. A ja sam još dobro prošla. Malo me zateže vrat pa su mi u bolnici preventivno stavili ovratnik. Polić je bio u totalnom šoku. Ispričao mi se stotinu puta, baš mu je bilo neugodno zbog svega - rekla nam je Venesa.
Alkoholizirani predsjednik suda taj dan nije bio na godišnjem odmoru. Što je najgore, nesreća se dogodila za vrijeme njegovog radnog vremena. On je inače poznat i kao bivši gradonačelnik Kaštela, a do prije koju godinu bio je i predsjednik vaterpolskog društva Jadran. Član je i Upravnog odbora Vaterpolo saveza.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • balun 25.09.2008.

    A mi smo u čudu kad takve ubojice na cestama izađu sa smiješnim kaznama iz sudnice, vrana vrani ...

  • Hacker-ri 25.09.2008.

    Neznam dali je uznemirujuce to da je on bio pijan, ili to da je za vrijeme radnog vremena otisao sa posla, napio se i uzrokovao prometnu. Za vrijeme dok je pio mogao je rjesit oko 3 mala slucaja... Sankcija nece bit, sudit ce mu prijateljica i kolegica sa posla.

  • nela 25.09.2008.

    Ovim sto rade u drzavnim sluzbama isto je kao u vrijeme komunizma: nista ne rade, trose nase i nikome ne odgovaraju ni za sto. Izgleda da se demokracija odnosi samo na nas prosjecne gradjane..

Komentiraj...
Vidi sve komentare