To je to što me zanima!

S. Koreja testirala raketu koja može nositi nuklearno oružje

Sjeverna Koreja u nedjelju je izvršila novi test projektila, objavila je vojska Južne Koreje. Ovaj je test izvršen samo tjedan dana nakon prošlog.
Vidi originalni članak

Prema tvrdnjama vojske Južne Koreje, Sjeverna Koreja je po drugi puta u samo nekoliko dana lansirala projektil tj. raketu koja je spremna nositi velike nuklearne bojne glave, javlja BBC

Kao i inače, nakon prošlog je testa Sigurnosno vijeće UN-a zatražilo prekid takvih testiranja, ali Sjeverna Koreja se očigledno oglušila. 

Poznato je da Sjeverna Koreja razvija nuklearno oružje. Dosad su proveli pet nuklearnih testova, a još učestalije testiraju projektile koji bi trebali biti u stanju nositi nuklearne bojne glave. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • 25.05.2017.

    Kratko ljeto kao i u s.koreji.

  • 22.05.2017.

    A jel amerika provocira kad testira sto puta veći broj raketa od S. K. ?

  • 21.05.2017.

    Komunisti u istocnoj njemackoj su se cak sa zidom ogradili (od straha da ih nebi ameri progutali) i glej vraga sami su se prikljucili zapadu jer je narodu bilo dosta diktature . Zid nije sluzio da bi stitio ih od amera , ne , zid je bio tu da nebi vlastiti narod bjezao na zapad. Sad si mozete zamisliti kako je to bila sjajna demokracija . Ja osobno nemogu svatiti da narod iz te divote bjezi takoreci americkim opcenito zapadnim kapitalistima u ruke . Bit ce i onih koji ce reci da su samo neki bjezali , ne kad je pao berlinski zid nestala ta divota koju recimo uzivaju u s.koreji .

Komentiraj...
Vidi sve komentare