To je to što me zanima!

S. Mesić: U zatvoru sam proizvodio olovke za TOZ

Predsjednik Stjepan Mesić kaže kako većina toga što kandidati obećavaju u nadležnosti Vlade, a ne predsjednika te da svi samo govore općenito
Vidi originalni članak

Predsjednik Stjepan Mesić posjetio je u ponedjeljak Tvornicu olovaka Zagreb TOZ Penkala. Prisjetio se kako je u zatvoru u Staroj Gradiški proizvodio njihove olovke.
- Bio sam njihov kooperant - našalio se predsjednik i pohvalio TOZ zbog inovativnosti i opstanka na tržištu unatoč recesiji.

'KANDIDATI NEMAJU KONKRETAN PROGRAM'
Svi govore što bi napravili, ali nitko ne kaže na koji način - ocijenio je  Mesić tijek predsjedničke kampanje. Dodao je kako je većina toga što kandidati obećavaju u nadležnosti Vlade i Sabora, a ne predsjednika Republike, prenosi Večernji list.
- Najlakše je govoriti općenito. Ja ću dati ovo - ja ću dati ono. Ti ćeš dati ono što ti Ustav daje, a ne ono što ti želiš - rekao je Mesić i napomenu kako nitko nema konkretan program. Smatra da će dvoje ići u drugi izborni krug, no nije želio nagađati tko bi to mogao biti.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • veselica 23.11.2009.

    Radili bi vi meni svi na Golom otoku, jer ionako proizvodite zjake iz dana u dan i punite svoje džepove...lopovi svi redom! Mesiću, ti si prvi na ljestvici!!

  • 25sat 23.11.2009.

    zato su olovke nekad i bile kvalitetne

  • sudacx 23.11.2009.

    trebo bi opet mogo bi dobit posao nekog sefa smjene ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare