To je to što me zanima!

'S ministrom sam sve riješio, umirovljenici više neće čekati'

Bandić je kazao da je potpisao sporazum s Tomislavom Karamarkom po kojem će umirovljenici potvrdu o prebivalištu moći podići u područnim uredima gradske uprave
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u četvrtak je u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisiniski izjavio kako je probelm umirovljenika koji čekaju na potvrdu o prebivalištu riješen. Kazao je kako je potpisao sporazum s ministrom Tomislavom Karamarkom.

- S ministrom sam potpisao sporazum po kojem će umirovljenici potvrdu moći podići u područnim uredima gradske uprave - izjavio je za Večernji Bandić.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • damba1966 28.04.2011.

    Glavno da plačamo čistoču po kvadratu i imamo najskuplju vodu a ležimo na njoj.Kvadrat Wc-a 10 puta skuplji od kvadrata stana.A najbolje od svega je kaj nam to sve kroje dotepenci.

  • klaun 28.04.2011.

    Gle kako su njih dva puni dosjetki....ma bravo, ova inovativnost definitivno zaslužuje neku nagradu. Treba to smisliti ljudi moji. Baš smo sretni uz takve ministre, gradonačelnike......posebno Bandićem....ne kužim samo kako već nije došao na red za pljačke i malverzacije...

  • diego ladonde 28.04.2011.

    Joj kak su divni Bandić i Karamarko. Ne znam jel ih ljepše gledati ili slušati. Kak su dobri i fini. Rvacke vertikale jeze.Nadam se da i oni napokon imaju prebivalište, jedno tu a jedno u BIH za svaki slučaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare