To je to što me zanima!

S područja Benkovca nestao je 84-godišnjak: 'Jako se bojimo'

Molimo sve građane da ukoliko raspolažu bilo kakvom informacijom o nestalom obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na naš besplatan broj 192 ili 112, priopćili su iz policije
Vidi originalni članak

Nikad nije odlazio od kuće, strah nas je. Zadnjih dana se počeo malo gubiti, nadamo se da ćemo ga uspjeti pronaći živog i zdravog, rekao nam je muškarac, koji traži djeda Slavomira Punoša (84) kraj Benkovca, kojem se gubi svaki trag. 

Naime, Slavomir je nestao 18. travnja na području Lišana Ostrovičkih iz kuće u Dobropoljcima u nepoznatom pravcu. U tom trenutku je bio Odjeven u sivu jaknu, tamnoplavi džemper, sive hlače te čizme na nogama. Na glavi je imao plavu kapu - šilterica. 

- Policijski službenici poduzimaju sve mjere traganja u cilju pronalaska osobe, dok je nestanak objavljen u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba. Molimo sve građane da ukoliko raspolažu bilo kakvom informacijom o nestalom obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na naš besplatan broj 192 ili 112 - priopćili su iz policije. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare