To je to što me zanima!

Sa 2,18 promila brzo ušao u zavoj te sletio u potok

Svetozar N. je u Zdencima velikom brzinom uletio u zavoj. Nije kočio. Srušio je prometni znak, sletio s ceste te ootklizao u potok. Teško je ozlijeđen
Vidi originalni članak

Opel Vectra našičke registracije, koju je vozio Svetozar N. (30) u nedjelju je pala u potok u Zdencima kod Orahovice. Svetozar N. iz sela Sušine, velikom je brzinom uletio u oštri desni zavoj. Sudeći prema tragovima na cesti vozač nije ni pokušavao kočiti. Automobil je srušio prometni znak, a potom sletio s ceste i po mokroj travi proklizao sve do, stotitnjak metara udaljenog potoka u kojem se zaustavio.
- Čuvao sam gradilište i sjedio u kućici. Čuo sam jaki udarac. Na cesti nije bilo nikoga, a nakon što sam vidio pregaženi znak spustio sam se do potoka u kojem sam vidio auto. U mraku sam povikao: "Ima li živih?" Iz auto je izašao mlađi čovjek. Govorio je da ne zovem policiju, ispričao nam je očevidac Jozo Kubica koji je prvi stigao na mjesto nesreće. Policija je ipak došla i utvrdila da je vozač Svetozar N. (30) vozio pijan. Imao je 2,18 promila. Uzrok nesreće je prebrza vožnja. Razbijeni auto izvukla je vučna služba, a vozač je teže ozlijeđen. Ozljede nisu opasne po život.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • plavuša13 09.11.2009.

    Samo kad nije nikog ubio!A sa tim promilima šta je njemu zaboli nas!Idiot.

  • WebSuperman 09.11.2009.

    ma bravo...svaki vikend ista priča...

Komentiraj...
Vidi sve komentare