To je to što me zanima!

Sa 70 milijuna kuna iz fondova: Grade novu bolnicu u Bjelovaru

Ravnatelj bolnice dr. Aloochu, je kazao da je presretan jer je napokon stigla suglasnost na projekt „Poboljšanje pristupa dnevnoj bolnici u Općoj bolnici Bjelovar“...
Vidi originalni članak

Nakon što je prošlog tjedna iz Ministarstva zdravstva stigla suglasnost da Ministarstvo regionalnog razvoja prihvati prijavu i odobri financiranje gradnje bjelovarske bolnice s bespovratnih 70 milijuna kuna iz EU fondova u ponedjeljak su se sastali župan, bjelovarsko – bilogorski Damir Bajs i ravnatelj Opće bolnice Bjelovar, dr. Ali Allouch kako bi razradili daljnju strategiju. 

- Financiranje izgradnje zgrade nove bolnice sada nije upitno. Kako je Vlada RH odlučila sa dodatnih 17 milijuna kuna pomoći izgradnju bolnice u Sisku, to očekujemo da podrži i naš projekt za dodatnih 25 milijuna kuna, što je u srazmjeru sa sisačkih 17 milijuna kuna. Stoga apeliram na sve političke opcije da budemo jedinstveni prema Vladi, kako bi riješili jedan od najbitnijih projekata za stanovnike naše županije – pojasnio je Bajs. 

Ravnatelj bolnice dr. Aloochu, je kazao da je presretan jer je napokon stigla na bolničku adresu toliko očekivana suglasnost na projekt „Poboljšanje pristupa dnevnoj bolnici u Općoj bolnici Bjelovar“ koji uz Sisačku jedini ima građevinsku dozvolu.  

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Marialoren 28.02.2017.

    kada su ono izbori,,

  • Leopard2 A7 27.02.2017.

    Lijepo, ali dnevne bolnice nikome ne koriste... Hrvatska izmišljotina da se zamažu oči dok se ukidaju kreveti i odjeli...

Komentiraj...
Vidi sve komentare