To je to što me zanima!

Sa samo 14 godina Lana je objavila svoje dvije knjige

Za prvu knjigu inspirirala ju je kujica Luna, dok je u drugoj opisala tipične probleme tinejdžerice. Lana Lončar iz Slavonskog Broda tu ne želi stati
Vidi originalni članak

S tek 14 godina Lana Lončar, učenica 8. a razreda OŠ Ivana Gorana Kovačića, napisala je već dvije knjige. Ovih dana objavila je drugu knjigu, "Frke jedne tinejdžerke". Za prvu knjigu inspirirala ju je kujica Luna.
- Kujica je odnekuda dolatala u dvorište naše kuće u Sinju, gdje sam prije živjela. Na svijet je donijel šest štenaca. Svakog dana sam ih obilazila i u dnevnik zapisivala svaki susret. Tad mi je tata Darko predložio da izdamo knjigu - prisjeća se Lana. Nakon preseljenja u Slavonski Brod Lana je usporedno sa školskim obvezama vodila dnevnik. Oduševili su je kolege iz razreda jer su je odlično prihvatili. Svoje probleme i misli objavila je udrugoj knjizi, "Frke jedne tinejdžerke". Knjigu je posvetila svojem razredu.
- Životna mi je želja upisati studij književnosti jer sam 'luda' za hrvatskim jezikom i zato što jako volim pisati i čitati - rekla je Lana za Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Martina_1_1 07.06.2009.

    Bravo Lana, samo naprijed !!!

  • spisateljica lana 07.06.2009.

    hahhahaha....sta vas lako napali...a viidi koliko je dobio loših glasova...ccc....sram ga bilo....XD

  • Heroj_Ulice 07.06.2009.

    hahahaha nogometas se napalio...xD....

Komentiraj...
Vidi sve komentare