Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
13 komentara

Sa samo 14 godina Lana je objavila svoje dvije knjige

Za prvu knjigu inspirirala ju je kujica Luna, dok je u drugoj opisala tipične probleme tinejdžerice. Lana Lončar iz Slavonskog Broda tu ne želi stati

Ivica Galović
Foto: Ivica Galović
13 komentara

S tek 14 godina Lana Lončar, učenica 8. a razreda OŠ Ivana Gorana Kovačića, napisala je već dvije knjige. Ovih dana objavila je drugu knjigu, "Frke jedne tinejdžerke". Za prvu knjigu inspirirala ju je kujica Luna.
- Kujica je odnekuda dolatala u dvorište naše kuće u Sinju, gdje sam prije živjela. Na svijet je donijel šest štenaca. Svakog dana sam ih obilazila i u dnevnik zapisivala svaki susret. Tad mi je tata Darko predložio da izdamo knjigu - prisjeća se Lana. Nakon preseljenja u Slavonski Brod Lana je usporedno sa školskim obvezama vodila dnevnik. Oduševili su je kolege iz razreda jer su je odlično prihvatili. Svoje probleme i misli objavila je udrugoj knjizi, "Frke jedne tinejdžerke". Knjigu je posvetila svojem razredu.
- Životna mi je želja upisati studij književnosti jer sam 'luda' za hrvatskim jezikom i zato što jako volim pisati i čitati - rekla je Lana za Večernji list.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message