To je to što me zanima!

Sa stropa novootvorenog shopping centra pala ploča

U petak oko 19.30 sa stropa jedne od trgovina u novootvorenom shopping centru Garden Mall otpala je dekorativna ploča. Ozlijeđenih nema
Vidi originalni članak

Išla sam predvečer s prijateljicom u shopping. Ušle smo u jednu od trgovina. Nismo bile unutra niti pet minuta i iznenada je puknuo strop, točnije ploče. Dio je palo na pod i pritom je iscurilo dosta vode, kao da je netko izlio punu kantu. Ne znam zbog čega se strop urušio, rekla nam je čitateljica koja je posjetila novi shopping centar Garden Mall u zagrebačkoj Dubravi.
- I ostali kupci su bili zaprepašteni i iznenađeni, sva sreća da to nije nekome palo na glavu, moglo je nekoga ozlijediti. Prodavačice su očistile nered i vodu. Jedna se popela na ljestve kako bi skinula ostatak pllče koji je visio sa stropa - dodala je čitateljica.
- U petak oko 19.30 sa stropa jedne od trgovina u shoping centru Garden Mall otpala je dekorativna ploča. Veličine je 60 puta 60 centimetara, težine oko 200 grama načinjena od spužve i knaufa. Osoblje je imalo najbolju namjeru u uređivanju dućana, pomicali su police koje su iz ležišta izbacile ploče. Ozlijeđenih nema - doznajemo iz Garden Malla.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • drug Tito_1 25.09.2009.

    e kapitalističko smečee, zato su ljudi bez kintos .....

  • KIMM 25.09.2009.

    Bila i ja jučer tamo,pola dućana nije otvoreno ,podovi puni prašine,zidovi neravni ,lift se pokvario već jučer ! Zašto se nije moglo pričekati još koji dan da sve bude u redu ,a ne dovoditi ljude i dječicu-kojih je jučer bilo najviše u opasnost! Ali inače super da nam je stigao muller bliže,ne moramo više jahati na drugi kraj grada!

Komentiraj...
Vidi sve komentare