To je to što me zanima!

Sabo: Policija intenzivno radi na tome da riješi slučaj napada

Sabo je rekao kako nema nikakvih novosti te da policija intenzivno radi svoj posao da riješi slučaj. Građani Vukovara istaknuli su kako je napad sramota
Vidi originalni članak

Policija do danas nema nikakvih novih detalja u slučaju razbojstva i napada na suprugu vukovarskog gradonačelnika Željka Sabe, a ni o telefonskim prijetnjama njegovoj kćeri. Glasnogovornik policije Luka Barunčić je za Večernji list istaknuo kako samo može reći da policija radi sve što je u njihovoj moći da riješe slučaj.

Sabo je rekao kako nema nikakvih novosti te da policija intenzivno radi svoj posao da riješi slučaj. Građani Vukovara istaknuli su kako je napad sramota i jedna velika mrlja na Vukovaru. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • waf 18.12.2012.

    Nece otkriti,kod nas to prodje nekažnjeno nažalost. A jedini gubitnici su uvijek porezni obveznici jer njihova lova ode na zaštitu ovakvih dužnosnika.

  • Job 17.12.2012.

    G. Sabo, ako si lopov kao većina koji nas zadnjh 20 g. farbaju, naći će upravo onoga kome želiš stati nažulj! Ako si pošten, u šta ja ne sumnjam, napadače nikad neće pronaći jer ih traže oni koji igraju u istom kolu u kojem su napadači zanji šljam od ljudi! Ako slučajno nekog i pronađu, bit će to priča jeftinog pornića gdje siluju običnog hrvatskog čovjeka u mozak kao zadnjih 20 i kusur godina!!!!!!!!!! Naša zbilja!

  • tessa 10 17.12.2012.

    Ako policija nemože ući u trag jednom telefonskom pozivu onda su doista nestručni, ili iza toga stoji nešto drugo!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare