To je to što me zanima!

Sabor joj je potvrdio mandat: Vraća se Marina Lovrić Merzel

Sabor je većinom glasova potvrdio mandat Marini Lovrić sa 105 glasova za, tri protiv i osam suzdržanih. Njezin mandat kao i sva prava počela su teći od 11. rujna
Vidi originalni članak

Nakon što je prošlog tjedna odgođeno glasovanje, Kukuriku koalicija u Saboru ovog petka osigurala je kvorum pa se pristupilo glasovanju. U velikoj vijećnici je 116 zastupnika. Nakon što je dopunjen dnevni red Sabor je većinom glasova potvrdio mandat Marini Lovrić Merzel i to sa 105 glasova za, tri protiv i osam suzdržanih. Njezin mandat kao i sva prava počela su teći od 11. rujna.

Koalicija je tehnički manjinska 

Nakon što je i službeno aktiviran mandat Lovrić Merzel Kukuriku koalicija i službeno je samo tehnički manjinska odnosno nema potrebnu kvalificiranu većinu. Da u parlamentu imaju većinu odnosno da mogu računati na manjinske zastupnike i poneke nezavisne, vladajući su demonstrirali prihvaćanjem zaključka vezanog za godišnje izvješće premijera o stanju nacije u kojem su prihvatili mjere iznesene u tom izvješću. Za izvješće su glasovala 82 zastupnika, 32 je bilo protiv, a pet suzdržanih.


Idi na 24sata

Komentari 524

  • mrljobrljo 28.09.2014.

    Fuj ak je već izbjegla zatvor trebala je bar u anonimnost(političku).Fuj

  • ZupanicRudimir 28.09.2014.

    PRESTRAŠNO,LJUDI MOJI,

  • nadimak moj 27.09.2014.

    Recite mi da sanjam. Ovo nije moguće. Da, ja sanjam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare