To je to što me zanima!

'Premijerovi vrhunski rezultati odnijeli su glasove Željku Sabi'

Optužnica, ovakav rejting SDP-a i rada predsjednika te stranke Milanovića utjecao je da Sabo ima još manje mogućnosti za uspjeh, rekao je bivši ministar financija
Vidi originalni članak

Nema dvojbe da su 'vrhunski rezultati' Zorana Milanovića, koji je spustio SDP na najniže grane i lider je po nepopularnosti, itekako odnijeli glasove Željku Sabi - komentirao je za Večernji list bivši ministar i bivši SDP-ovac Slavko Linić izbore u Vukovaru na kojima je u nedjelju Željko Sabo izgubio od HDZ-ovca Ivana Penave.

- Optužnica, ovakav rejting SDP-a i rada predsjednika te stranke Milanovića utjecao je da Sabo ima još manje mogućnosti za uspjeh - dodao je Linić koji smatra da je "Sabo postigao puno s obzirom na vrlo teške optužbe vezane za političku korupciju".

 Smatra da je to pokazatelj da je Sabo bio uspješan na polju 'obavljanja funkcija, gospodarenja nekretninama, imovinom i proračunom te u komunikaciji s građanima'.

- Očito je njegov rad rezultat ovog njegovog uspjeha, ali ipak sa optužnicom za korupciju bilo je vrlo, vrlo teško očekivati da će uspjeti dobiti izbore - kazao je Linić te je Sabi čestitao na svemu što je napravio.

 'Sabor mora poduzeti korake ako netko radi nerede u Vladi'

To će pokazati da su samo radili nezakonito, a da tragova nije bilo,  kazao je u podedjeljak bivši ministar financija Slavko Linić na pitanje što ako nalaz Saborskog odbora pokaže da optužbe o njegovom praćenju nisu bile istinite

Linić je rekao da je u svojoj predstavi Odboru vrlo jasno naveo ljude i ostale elemente koji dokazuju njegove navode.

- To nije moj posao. To je posao tijela i Sabora koji onda moraju poduzeti određene korake zato što netko radi nerede u Vladi - rekao je Linić na pitanje što ako Sabor zaista potvrdi da su ga SOA i policija pratili.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • snaša s mudima 01.07.2014.

    Liniću ti si jadnik ! Tehnokrat koji je uništio Hrvate ! Idi plovi svojom jahticom i odj... u kratkom skokovima !

  • Corleone Michael 01.07.2014.

    Ovi u partiji su stvarno svi isti... Prebacivanje krivnje im je usađeno u glave... Dobro da i ovog puta HDZ nije kriv...

  • liliana 01.07.2014.

    Vaša fiskalna politika je nula bodova,vi ste uništavali svaki posao malim poduzetnicima.Ja imam apartman za najam,nisam imala još nijednog gosta,a vama plaćam tromjesečno porez.Porez za novac koji nisam vidjela.Pitam vas je li to normalno.Ljudi moraju državai davati porez za nezarađeno.Tko je tu lud.I tako upropaštavate ljude.Porezna politika vam je bumerang.

Komentiraj...
Vidi sve komentare