To je to što me zanima!

Sabor o rebalansu proračuna

Nastavlja se 7. sjednica Hrvatskoga sabora. Zastupnici će glasovati o raspravljenim točkama, među kojima i o rebalansu Državnog proračuna i stotinjak amandmana koje je oporba podnijela na njega
Vidi originalni članak

Vlada je ostala pri svom planu da ukupne prihode proračuna poveća za tri milijarde, na 150,3 milijarde, a rashode za 9,4 milijarde, na 167,4 milijarde kuna. Deficit opće države povećava se s planiranih 2,9 posto na 3,8 posto BDP-a. 

PRATITE UŽIVO: 

Sabor će izmijeniti Zakon o otocima i tako omogućiti da se otočanima poveća količina vode po subvencioniranoj cijeni, sa 45 na 85 kubnih metara godišnje.

SUTRA IZGLASAVANJE REBALANSA Čačić: Natalija Martinčević podržat će rebalans proračuna

Zastupnici će glasovati i o izmjenama Zakona o pružanju usluga u turizmu koje će putnicima omogućiti da vaučere za, zbog covida, otkazana putovanja nakon ožujka prošle godine zamijene novim aranžmanom ili dobiju povrat novca

Idi na 24sata

Komentari 3

  • KoMiDaKartonPeder 18.06.2021.

    Sta placa ovaj narod Boze moj

  • jozicalen9 18.06.2021.

    Najprije kupili zastupnika-e u saboru da bi sad mogli izglasati proračun koji je puno veći od predviđenog, i sve to pravdaju koronom, a jedan veliki dio će opljačkati kao i uvijek,, banda hdz-ejnarska.

  • Jazooooo 18.06.2021.

    Jesu to već počeli sa godišnjim odborima ili ovima fali sati za ovaj mjesec pa su morali doći u sabor danas?

Komentiraj...
Vidi sve komentare