To je to što me zanima!

'Njonjo' prozvao Čačića 'Pipi' jer se Šukeru obratio sa 'Šuki'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Radimir Čačić je jutros u Hrvatskom saboru predstavio Zakon o poticanju investicija i unapređenju investicijskog okruženju. Bio je kratak jer je žurio na sjednicu Vlade
Vidi originalni članak

Pun smijeha i veseo Radimir Čačić predstavio je Zakon o poticanju investicija i unapređenju investicijskog okruženja. No, morao je žuriti, jer je pola sata ranije počela sjednica Vlade.

- Moram žuriti na Vladu, pa će sada gospođa Tamara na puno veseliji način od mene to pojasniti - rekao je Čačić, a predsjedavajući Nenad Stazić zaključio je kako zastupnici opozicije zasigurno žale zbog toga.

- To što radimo bit će mjerljivo i vi ćete to kritizirati, a mi govoriti o dobrim stvarima, a valjda nam je opći interes da tih dobrih stvari bude što više pa kad vi dođete na vlast da krenete sa što boljih temelja bez obzira kad će to biti, a bit će kad-tad - poručio je Čačić.

Ponovio je kako mediji, nevjerodostojnim interpretacijama "izvan pameti", ovu vladu drže odgovornom za pad na međunarodnoj ljestvici konkurentnosti, iako se ona odnosi na stanje iz 2010. i 2011. godine.

- U ovoj zemlju možeš biti kriv za stvari i prije nego si se rodio, poručio je Čačić, ističući da Vlada takvo stanje namjerava promijeniti i pokazati ozbiljnost prema investitorima.

- Bez obzira na pomirljiv ton prvog potpredsjednika Vlade imamo tri replike - dodao je Stazić.

- Umjesto da nam govore o Zakonu, prvi potpredsjednik Čačić i ministar poduzetništva Maras pričaju nam balalajke – negodovao je HDZ-ovac Ivan Šuker. 

- Nije moguće pričati balalajke jer je balalajka žičani instrument - uzvratio mu je Stazić.

Gordan Jandroković (HDZ) tražio je repliku te je prozvao Čačića "Pipi" (op.a. PP VRH - prvi potpredsjednik Vlade). Stazić ga je pitao tko je to, a Jandroković je rekao da ako Čačić može Ivana Šukera zvati Šuki, onda oporba može njemu dati nadimak Pipi.

Stazić Marasu: Poštujte pravila Sabora!

Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta na sjednici Sabora dobio je lekciju od potpredsjednika Sabora i svog stranačkog kolege Nenada Stazića. Maras nije znao za promjene poslovnika u kojima više nema ispravka netočnog navoda te je dobacivao zastupnicima iz klupe dok je trajala replika Đure Popijača.

- Gospodine Maras vi ste ovdje u Saboru i poštujte pravila Sabora - upozorio ga je Stazić. Prije toga upozorio ga je da ne duži repliku.

- Izmijenili smo poslovnik, vi možete replicirat samo Šukeru, a ne i Anti Babiću - rekao je Stazić Marasu koji je htio odgovoriti upravo Babiću.

Holy: Što se čudite? Pa to je perika

Frizura Mirele Holy bila je jedna od glavnih tema na hodnicima Sabora u četvrtak. SDP-ova bivša ministrica, koja je donedavno imala dugu kosu, pojavila se s crnom kratkom frizurom. Svi su bili uvjereni da se ošišala, a onda je ona pojasnila da je stavila jednu od svojih brojnih perika.

- Joj, pa što se čudite? Znate da stalno mijenjam frizure. To je perika - rekla je Holy te dodala kako je prije četiri godine imala još kraću kosu.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • prst u oko 21.09.2012.

    njonjo njonjasti kome ti možeš popovati

  • ludom 21.09.2012.

    Ta lakrdija od parlamenta više nije ni smiješna. Ti ljudi, koliko ih god ima, kao da se natječu tko će kome više napakostiti. Pa ljudi, za ime božije, vi trošite novac građana koji su na rubu egzistencije, a tko normalan vas može uopće ozbiljno doživjeti. Vi kao da ste u nekom svom svijetu, valjda vam nije ni jasno u kakvom su stanju građani. Imate redovne (visoke) plaće, vozikaju vas okolo u zatamljenim automobilima, a imam dojam da sve što i napravite, radite zbog toga ne bi li sutra izjavili da ste to napravili a prijašnja vlast nije. Sve se,dakle svodi na najobičnije prepucavanje. Gledam onoga Jandrokovića (mislim da sam mu prezime pravilno napisao), taj mladac je najobičniji karijerist, ne želi uopće imati veze sa stvarnošću, hvata se tamo za nekakve nadimke i slično, a trebao bi dobro debelo ozbiljno raditi ne bi li zaradio svoju plaću. Tek je kročio u pravi radni vijek, a već se ponaša kao kakvo naklapalo iz susjedstva. Strašno!

  • ozanavg 21.09.2012.

    I dalje je to cirkus a ne sabor. Nitko ih više ne doživljava za ozbiljno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare