To je to što me zanima!

Saborski zastupnik Mario Habek je prvak u zraku

M. Habek, saborski zastupnik SDP-a, pobijedio na međunarodnom natjecanju paraglajdera u preletu u Istri. Konkureciju su mu radila 54 letača
Vidi originalni članak

Od posla u Saboru, na koji Mario Habek, saborski zastupnik SDP-a, dolazi Kawasakijem, odmara se “puštajući mozak na pašu”. Vozi motor i leti paraglajderom. Jedini je sabornik koji leti krilom.
- Letenje je nakon supruge Marijane moja druga ljubav. Dvoipolgodišnja kćerkica Una već obožava padobrane i zvuk motora, što me posebno veseli. Katkad mi se u mirnom letu na nekoliko tisuća metara pridruži poneka ptica i tad se i sam osjećam poput ptice - ispričao nam je Mario prije negoli se u četvrtak popodne vinuo s padina Učke.
Već prvog dana međunarodnog natjecanja u preletima na “Istra openu 2008” Mario je od 54 letača bio najbolji.
Uz više od 1000 polijetanja i tisuće sati u zraku, Mario pamti ono najljepše, iako se u početku dvaput “zaustavio” na drvetu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • hrga69 27.07.2008.

    Ovaj članak je netočan jer je pobjednik Istra OPEN Damir Habek dok je na drugom mjestu Mario Habek. Valjda je interesantnije napisat da je zastupnik prvi iako to nije točno. Pa dajte novinari malo se bolje informirajte.

Komentiraj...
Vidi sve komentare