To je to što me zanima!

Saboru je sada prioritet novi crijep na krovu zgrade

Dogovarali su rezanja plaća i istovremeno trošili na sebe. Pred zgradu Sabora je stigla pošiljka crijepova. U Saboru o crijepu ne znaju ništa
Vidi originalni članak

U petak u zgradi Vlade još nisu bili ni izglasali novi rebalans proračuna ni odlučili o tome što će se, na čemu, kome i gdje uštedjeti, a pred zgradu Sabora stigla je pošiljka crijepa.
- Ne mogu vam odgovoriti na to pitanje. Kako da ja u subotu znam išta o crijepu u Saboru - čudila se saborska glasnogovornica Ružica Šimunić na pitanje o radovima.
Mi smo se čudili što se ona čudi suboti, no ni nakon toga nije nam mogla pomoći. Bila je neumoljiva. Tako sad ne znamo prokišnjava li našim zastupnicima iznad glave, zašto baš sad, u vrijeme "štednje" mijenjaju crijep, je li to bilo nužno, je li im prijetila kakva opasnost, koliko su crijep platili, koliko će platiti radove...Znamo samo da su ga kupili u Zagorju. Lani su u kolovozu obnavljali zgradu Vlade, iako je pročelje nedavno opet popucalo. Tad su još tvrdili da nam kriza ne prijeti. Preuređivali su dvorane, bojili zidove, mijenjali parket, obnavljali pročelja... Sve smo to mi platili gotovo deset milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • marin.0202 27.07.2009.

    Pa prodjte stari crijep kao suvenir i imati cete za platit troskove

  • nixxx 26.07.2009.

    Pa ovo je nevjerojatno. I ta glasnogovornica, za što primaš plaću, ako ne znaš što ti se događa pred Saborom? E da sam ja gazda, odmah burza mila moja, pa se ti čudi.

  • alennata 26.07.2009.

    Jaco hoče li više ta salata od krompira...gladan sam nisam nista čitav dan jeo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare