To je to što me zanima!

SAD: 11-mjesečni dječak preživio nalet tornada

Dječak obučen samo u majičicu kratkih rukava i pelene, ležao je u visokoj travi 100-tinjak metara od ruševine koja je nekada bila njegov dom
Vidi originalni članak

Ležao je nepomično s licem u blatu u polju Tenesseeja, okružen krhotinama stakla i kuća, izgledao je kao plastična lutka koju je nemilosrdno odbacio tornado. No dok su spasioci, obeshrabreni smrću 54-ero ljudi, po drugi put pretraživali polje u potrazi za preživjelima, uočili su kretnje.
- Nije lutka, živ je, povikao je David Harmon (31) jedan od spasioca. Dječak, tek 11 mjeseci star, obučen samo u majičicu kratkih rukava i pelene, ležao je u visokoj travi 100-tinjak metara od ruševine koja je nekada bila njegov dom. Tornada i oluje poharale su prošli tjedan jug SAD-a. Otprilike 69 tornada najjače je pogodilo Tennesee, Arkansas, Kentucky, Mississippi i Alabamu. Maleni Kyson Noble uspio je preživjeti snažni vjetar koji ga je odbacio i ubio njegovu majku Kerrie Stowell (23) odbacivši je u suprotnom smjeru od dječaka. Kada su ga pronašli, dječak je bio promrznut i uplašen s praznim pogledom u očima. Spasioci su odahnuli kada je konačno zaplakao. Stotine ljudi ozlijeđeno je u olujama, najmanje 54-ero je poginulo, a spasioci i dalje obilaze terene.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare