To je to što me zanima!

SAD: Amerikanci namjerno potopili NP Veliki kanjon

Veliki kanjon je potopljen u cilju imitiranja poplave kako bi se obnovio ekosistem rijeke Colorado. U rijeku su ispustili 1,1 mil. litara vode po sekundi
Vidi originalni članak

Nacionalni park Veliki kanjon je potopljen u cilju imitiranja prirodne poplave kako bi se obnovio ekosistem rijeke Colorado. Voda bi trebala ponijeti sediment u područje Velikog kanjona da se poboljša stanište ribama i da se obnovi obala. U Colarado je tako ispušteno 1,1 milijun litara vode po sekundi. Ispuštanje vode trajalo je 60 sekundi.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • entoni 08.03.2008.

    Ado ili Adminka tek sam došla na ovu stranicu i zanima me šta je natipkao Gnome, možda tvoj intelekt nije razumio tekst pa si ga zato obrisao-la ?! Inače kriteriji po kojima brišete su katastrofa.

  • Gnome 08.03.2008.

    Ma bravo \"Admin\", dok drugi spamiraju linkovima sa zaradom preko neta , mene brišeš sa linkom koji dokazuje glupost ovog članka. Profesionalno nema što.

  • Gnome 08.03.2008.

    god of war , koji članak da pročitam? Ovaj na koji komentiramo? Ne prave se članci sa BBC news in pictures , pročitaj ti ovaj www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=87928810

Komentiraj...
Vidi sve komentare