To je to što me zanima!

Užas: Majka ubila četvero djece, onda presudila i sebi

Policiju je o pucnjavi obavijestila susjeda. Amerikanka Tanya Thomas (33) ubila je četvero djece u dobi od 12 do 17 godina, nakon čega je počinila samoubojstvo
Vidi originalni članak

Tanya Thomas (33) ubila je svoje četvero djece te je na kraju presudila i sebi, javlja Florida Today, a prenosi vecernji.hr.

Djecu je ubila u gradu Port St. John na Floridi u utorak oko 5 ujutro po lokalnom vremenu. Žena je prvo ranila troje djece koja su iz obiteljske kuće počela bježati prema susjedima, no onda ih je pozvala da se vrate. Kada su se vratili u kuću, sve ih je ubila, a potom je i sebi oduzela život. 

Ubila je dvije kćeri, stare 17 i 13 godina, te dva sina u dobi od 15 i 12 godina. 

Prema priči susjeda, 33-godišnjakinja je djelovala mirno. Kada su djeca počela bježati iz kuće, izašla je pred vrata i pozvala ih da se vrate, a oni su to i učinili. 

Troje djece pronađeno je mrtvo u kući, a tijelo najstarije kćeri policija je pronašla u dvorištu. Policiju su pozvali susjedi koji su čuli pucnjavu, no već je bilo kasno. Policija je prvo naišla na mrtvo tijelo najstarije kćeri, a zatim su čuli pucnjavu. Kada su ušli u kuću, pronašli su tijela još troje djece te majke. Motiv ubojstva još se ne zna. 

Jedna od susjeda ispričala je policiji kako je dobila SMS-poruku od 33-godišnjakinje oko tri ujutro u kojoj joj je napisala da želi biti kremirana zajedno sa svojom djecom.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • podvodna_neman 16.05.2012.

    Shutter Island

  • 16.05.2012.

    Neimaština a ne poremećenost. Žena nije mogla smisliti da joj djeca ostanu živjeti u tom ludilu. Dole kapitalizam!!!

  • biberrr 16.05.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare