To je to što me zanima!

SAD najavio nove sankcije Rusiji 'Ako iskoriste nuklearno oružje odlučno ćemo im odgovoriti'

Savjetnik za nacionalnu sigurnost Bijele kuće Jake Sullivan tvrdi da će Rusija imati katastrofalne posljedice ako odluči koristiti nuklearno oružje
Vidi originalni članak

Ako Rusija prijeđe tu granicu bit će katastrofalnih posljedica. SAD će odlučno odgovoriti. Preko privatnih kanala detaljno smo iznijeli što bi to značilo, rekao je u ponedjeljak savjetnik za nacionalnu sigurnost Bijele kuće Jake Sullivan za NBC.

ŽESTOK PROSVJED VIDEO Drama na ruskim ulicama: Ljudi ne žele u rat u Ukrajinu, čula se i pucnjava

Sullivan je najavio i nove sankcije protiv Rusije ako ruska Vlada usvoji referendume o pripajanju ukrajinskih teritorija Rusiji. - Posljedica će biti, a to će uključivati dodatne jače sankcije i to protiv kompanija i entiteta izvan Rusije koji podržavaju ruski vojni stroj ili ove lažne referendume - rekao je Sullivan naglasivši da su lideri G7 zemalja već objavili da će SAD uskoro iznijeti detalje.

IZ MINUTE U MINUTU Putin postrožio zakone u Rusiji; Zelenski poručio: Oslobodit ćemo sve, od Krima do Donjecka

- Želimo naglasiti da će biti katastrofalnih posljedica, ali ne ulaziti u retoričku raspravu. Dakle, Rusi razumiju gdje smo, mi razumijemo gdje smo, planiramo za svaku nepredviđenu situaciju i učinit ćemo što je potrebno da Rusiju odvratimo od ovog koraka. A ako to učine, mi ćemo odgovoriti odlučno - kazao je Sullivan tvrdeći da je SAD spreman za svaku situaciju.

Idi na 24sata

Komentari 138

  • revoltiranstoposto 26.09.2022.

    Ako Putin iskoristi svoje nuklearno oružje, nećeš ti s čime moći odgovoriti.

  • 26.09.2022.

    Putler ce zavrsiti kao Sadam ,izvucu ce ga negdje iz kanalizacijske cijevi cupavog i neobrijanog kao pravog stakora. Nadam se da su mu torbicu sa gumbima vec deaktivirali, ima svjesnih generala u Rusiji koji znaju da je ova agresija Putinovo ludilo zato i radi tolike rosade zapovjednika.

  • TsarSimeun 26.09.2022.

    Neozbiljno je govoriti kako se želi biti "novi svjetski pol" a ne biti u stanju osvojiti manju i slabije naoružanu državu u manje od 2 tjedna, a pogotovo bez upotrebe nuklearnog oružja. To je kao da netko želi biti srednjoškolski siledžija ali se ne zna tući nego u školu donese kalašnjikov u ruksaku. Ruski narod bi trebao shvatiti da ih ne trebaju voditi takvi slabići.

Komentiraj...
Vidi sve komentare