To je to što me zanima!

SAD: Neonacist ubio četvero, među njima i dijete, pa i sebe

Napadač je navodno Jason 'JT' Ready koji je poznat kao neonacist koji je osnovao stražu američke granice koja lovi trgovce drogom blizu granice s Meksikom
Vidi originalni članak

Naoružani napadač je u Arizoni ubio četiri čovjeka, među kojima i jedno dijete, nakon čega je počinio samoubojstvo. Lokalni mediji opisali su ga kao vođu pogranične milicije i neonacista.

Pucnjavu je otvorio u u kući u Gilbertu, predgrađu Phoenixa, rekao je načelnik policije Bill Balafas. Nije potvrdio identitet napadača, javlja Reuters.

List Arizona Republic, pozivajući se na neimenovane policijske izvore, napadača je identificirao kao Jasona 'JT' Readyja, koji je poznat kao neonacist koji je osnovao stražu američke granice koja lovi trgovce drogom blizu granice s Meksikom. 

Najmlađa žrtva napada je djevojčica u dobi između jedne i dvije godine koja je pronađena živa, ali je kasnije umrla u bolnici. Među mrtvima su još dvije žene i dva muškarca, a policija vjeruje da je među njima i napadač.

Policajci su na poprištu našli dva pištolja i sačmaricu, ali nisu još pretražili kuću i potvrdili identitet ubijenih jer je izvan kuće pronađena nepoznata tekućina. 


Idi na 24sata

Komentari 41

  • abatenoj 03.05.2012.

    a vidi zagorca šta je mudar

  • zagi28 03.05.2012.

    I to je zemlja kojoj bi se svi trebali diviti i težiti njenim ''demokratskim'' dostignućima? Prodaju demokraciju po cijelom svijetu, a ne postoje ni 1000 godina. U vrijeme dok su oni gradili demokraciju, Hrvatska je imala parlament, a danas uče nas kako da se ponašamo, tužno.

  • mesoterija_1 03.05.2012.

    American dream

Komentiraj...
Vidi sve komentare