To je to što me zanima!

SAD sankcionirao predsjednika Federacije BiH Čavaru i ministra zdravlja RS-a Alena Šeranića

Američke sankcije nedavno su proširene srpskom članu predsjedništva BiH Miloradu Dodiku i uvedene Alternativnoj televiziji u Banjoj luci
Vidi originalni članak

Sjedinjene Američke Države uvele su u ponedjeljak sankcije predsjedniku Federacije BiH Marinku Čavari i ministru zdravlja Republike Srpske Alenu Šeraniću, objavilo je američko ministarstvo financija.

Nisu poznate pojedinosti odluke koju je ministarstvo objavilo na svojim internetskim stranicama.

Predsjednik Federacije BiH od 2014., Marinko Čavara je i potpredsjednik HDZ-a BiH te je više puta biran u Zastupnički dom Federacije BiH.

'NEPRIHVATLJIVO' Ruski veleposlanik: 'Promjena Daytonskog ugovora šteti BiH'

Američke sankcije nedavno su proširene srpskom članu predsjedništva BiH Miloradu Dodiku i uvedene Alternativnoj televiziji u Banjoj Luci.

Restriktivne mjere su uvedene i protiv Asima Sarajlića, izaslanika Bošnjaka u Domu naroda Parlamenta BiH te Gordane Tadić, bivše glavne državne tužiteljice.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 06.06.2022.

    ak smo se razdružili domaći izdajnici shvatite.. Bosna je jedna .. Hrvatska je jedna , Crna Gora je jedna ,Makedonja je jedna , Slovenija je jedna i Srbija je jedna... ne čaćkajte MEČKU

  • ivokap 06.06.2022.

    Hoće li Amerikanci smijeniti ili staviti pod sankcije i Predsjednika Hrvatske? Meni se čini kako će BiH platiti za nerede u Ukrajini i da USA otvara novi front- Balkan. Uistinu se pitam tko to podriva Dayton- ski sporazum?

  • lesijaka 06.06.2022.

    Sledeći zokin dr mr čović

Komentiraj...
Vidi sve komentare