To je to što me zanima!

SAD sredinom ožujka testirao hipersonične projektile

Test je uslijedio nekoliko dana nakon što je Rusija izvijestila da je koristila vlastitu hipersoničnu raketu tijekom invazije na Ukrajinu, tvrdeći da je ciljala skladište streljiva u zapadnoj Ukrajini
Vidi originalni članak

Sjedinjene Države uspješno su sredinom ožujka testirale hipersonični projektil, ali nisu izlazili u javnost s time dva tjedna kako bi izbjegle napetosti s Rusijom u vrijeme kada je predsjednik Joe Biden trebao otputovati u Europu, izjavio je u utorak dužnosnik upoznat s tim pitanjem za CNN.

Hypersonic Air-breathing Weapon Concept (HAWC) lansiran je iz bombardera B-52 na američkoj zapadnoj obali, navodi dužnosnik.

HRVATSKO-AMERIČKI FORUM Američki državni tajnik: Napad na Hrvatsku je napad na SAD

Test je uslijedio nekoliko dana nakon što je Rusija izvijestila da je koristila vlastitu hipersoničnu raketu tijekom invazije na Ukrajinu, tvrdeći da je ciljala skladište streljiva u zapadnoj Ukrajini.

Američki dužnosnici umanjili su značaj ruskog projektila tipa Kinzhal. Ministar obrane Lloyd Austin rekao je da to ne smatra "prekretnicom".

'ZA' BILO I NEKOLIKO REPUBLIKANACA Zastupnički dom SAD-a podržao je legalizaciju marihuane, no prolazak u Senatu vrlo upitan

Test se odvio u vrijeme dok se predsjednik Biden pripremao za posjet NATO saveznicima u Europi.

>>>Stanje u Ukrajini iz minute u minutu možete pratiti OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 6

  • antifavakser 05.04.2022.

    ako kad kazete "SAD testirao hipersonicne projektile" zapravo zelite reci, "SAD pokazivao misice i prijetio", potpuno se slazem, "SAD je testirao" ;-)

  • dudina 05.04.2022.

    Kasne Ameri

  • gvagec 05.04.2022.

    perkoberko: Ne njihova se šulja po terenu .................

Komentiraj...
Vidi sve komentare