To je to što me zanima!

SAD: Starica (89) pucala na provalnika i otjerala ga

Beatrice Turner (89)gađala je provalniku glavu, no promašila je. Policija je brzo došla i uhitila Nelsona McAlpinea (37), a baki je napunila pištolj
Vidi originalni članak

Beatrice Turner (89) prestrašila je provalnika koji joj je u noći na utorak u 5.30 sati ujutro upao u kuću i htio ju opljačkati. Starica iz Idaha čula je kako provalnik ruši ulazna vrata. Izvadila je 22 kalibarski pištolj, izašla iz spavaće sobe i zapucala na provalnika.
- Kad je počeo udarati po vratima, uzela sam pištolj. Stajao je tamo, a ja sam zapucala 'bing bing'. Gađala sam ga u glavu, ali sam promašila. Bog je cijelo vrijeme bio uz mene, nije me bilo strah - ispričala je Beatrice. Nelson McAlpine (37) odmah je počeo bježati iz kuće, no čim je prošao ulazna vrata policija ga je dočekala u dvorištu. Pretpostavlja se da je policiju pozvala susjeda. Osim što su brzo došli na intervenciju i uhitili provalnika, ljubazni policajci napunili su Beatrice spremnik pištolja.
- Da, znam se služiti pištoljem, no nadam se da se ovo neće ponoviti - rekla je Beatrice.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • vanbračna kći 21.04.2010.

    Bravo baka! Ima pravo braniti svoj život i svoju imovinu i šteta što ga nije pogodila u bulju!!!

  • Spuzvabob2 21.04.2010.

    haha,a kraljice!!!

  • cickova 21.04.2010.

    jos su joj napunili pistolj, a nasi bi je osudili na smrtnu kaznu, a lopov bi dobio orden hrabrosti, jer je, jadan, \"žrtva\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare