To je to što me zanima!

Ozlijeđeno 19 ljudi u pucnjavi u SAD-u, tragaju za napadačem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Među žrtvama je 10 muškaraca, sedam žena te curica i dječak, oboje 10-godišnjaci. Policija je izvijestila kako su djeca stabilno, a zadržali su ih na liječenju
Vidi originalni članak

U pucnjavi tijekom parade povodom majčinog dana u nedjelju u New Orleansu ozlijeđeno je najmanje 19 ljudi. FBI je izvijestio kako su tri žrtve u teškom stanju. 

Svjedoci pucnjave sve su snimali svojim mobitelima, a na jednoj snimci se vidi kako ranjeni leže na cesti, a okupljeni im pokušavaju pomoći dok čekaju hitnu pomoć, javlja Daily Mail

Među žrtvama je 10 muškaraca, sedam žena te curica i dječak, oboje 10-godišnjaci. Policija je izvijestila kako su djeca stabilno, a zadržali su ih na liječenju.

Gradonačelnik Mitch Landrieu je na konferenciji za medije u nedjelju ispred bolnice pozvao građane da im se jave sa svim informacijama koje imaju kako bi što prije uhitili napadače.

- Ovakvi incidenti neće proći nekažnjeno. Netko sigurno nešto zna. Ovakvo nasilje se može zaustaviti ako svi tome pomognemo - rekao je gradonačelnik. 

U povorci je bilo oko 400 ljudi, a među okupljenima je bilo i policije. Potraga za napadačima je u tijeku, a policija je izvijestila kako su vidjeli trojicu muškaraca koji su pobjegli s mjesta pucnjave. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • mestar 13.05.2013.

    Po komentarim vidim, da je mnogima tito i partija isprali mozak. Za mnoge je jos Rusija obecana zemlja, kada treba pomoc ne zovete majku Rusiju nego (glupe amere)!!! .....vas tito i partija!

  • user_102315 13.05.2013.

    neko je zaboravio da popije Prozak... opet

  • labelwriter 13.05.2013.

    trib njima rat...vec sami sebe ubijaju !!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare