To je to što me zanima!

SAD: Ubio mladića, a majku i četvero braće i sestara mučio

Policajci u Kaliforniji još ne znaju čime i zašto je Ian Roderiquez (35) napao obitelj. Nisu željeli komentirati njegovu vezu s djecom koja nose njegovo prezime
Vidi originalni članak

Policajci u Kaliforniji uhitili su Iana Roderiqueza (35) zbog ubojstva Richarda Rodriqueza (16) te pokušaja ubojstva njegove majke i četvero braće i sestara koje je mučio. Policiju su u srijedu pozvali susjedi čuvši muškarca kako iz kuće doziva u pomoć. U kući su policajci pronašli mrtvog mladića, a njegovu ranjenu majku Sujal Roderiquez (35) i braću Jacoba (13), Gabriela (12) te sestre Daniellu (10) i Yasmine (8) su prevezli u bolnicu sa višestrukim ozljedama. Glasnogovornica policije je rekla da su djecu smjestili pod nadzor socijalne službe te da očekuju da će preživjeti. Majka je u kritičnom stanju. Nisu željeli komentirati vezu ubojice sa obitelji. Još ne znaju ni čime je ozlijedio svoje žrtve, nisu sigurni da je riječ o nožu. 

- Još mnogo toga je nerazjašnjeno, rekla je glasnogovornica, a prenosi FoxNews.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 24.03.2011.

    Vrlo brzo ce se pokajati!

  • superkomentar 24.03.2011.

    kaj rec. ludak

  • bergman 24.03.2011.

    ja to uopće ne bih sudio, jer je sve jasno. Znači, u prijevozu do Remetinca, došlo je do izlijetanja policijskog vozila, usred puknuća gume, pri čemu je smrtno stradao uhićenik N.N., dok su policajci lakše ozlijeđeni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare