To je to što me zanima!

Rusi su granatirali željezničke trafostanice u Lavovu. General: 'Rat bi uskoro mogao završiti'

Ruska invazija na Ukrajinu ušla je u 69. dan. Stambena zgrada i crkva u crnomorskoj luci Odesi na jugozapadu Ukrajine pogođene su u raketnom napadu, pri čemu je ubijeno dijete
Vidi originalni članak

Pogledajte emisiju: 

Najvažniji događaji:

Idi na 24sata

Komentari 479

  • BanderA. 03.05.2022.

    Flotu oklopnih vozila? Flota se odnosi samo, jedino i isključivo na plovila, te ponekad zrakoplove. Kopnena vozila nikako ne mogu činiti flotu.

  • Milebb 03.05.2022.

    Granatiraju, vijerujem, i u tom ratu uvijek pogine neko ko se nasao na krivom mijestu u krivo vrijeme. Mada ja u to nevijerujem. Ukrajinci ubijaju civile vec 8g, i jedu ljude, (vidio video), mogu vam poslati link od v, i niko nista ne kaze, i danas samo slucajno naletio na listu koju je ukrajinska vlada objavila, (ma ukrajinci su dobri), na njoj je nas precednik, Milanovic, i madarski precednik, i jos neki novinari, nas precednik zbog tog sto ne salje oruzije, tako i madarski. Kopirat cu taj dio. Na eng je jeziku.Hungarian Prime Minister Viktor Orban and Croatian President Zoran Milanovic have both been added to the Kyiv-based Myrotvorets database, a doxing outfit run by Ukrainian intelligence whichhas been used as ade facto hit list in the past. From ANI/Sputnik, "Hungarian Prime Minister added to myrotvorets database as 'anti- Ukrainian propagandist? E Moscow [Russia], May 2 (ANI/Sputnik): Hungarian Prime Minister Viktor Orban, who refused to deliver weapons to Ukraine and announced Budapest's readiness to pay for Russian găs in rubles, has been added to the notorious Kyiv- based Myrotvorets database as "anti-Ukrainian propagandist." On Sunday, Gergely Gulyas, the head ofthe Hungarian Prime Minister's Office, said that nine other European countries have opened accounts in Russian banks under Moscow's scheme to accept gas payments in rubles, but they do not want to announce the move to the public.Pa si vi navijajte za ukrajince.

  • Nadi92 03.05.2022.

    Bože smiluj se tom jadnom i napačenom narodu, neka rat što prije okonča, a ljudi nađu spas u "nezahvaćenim" mjestima i gradovima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare