To je to što me zanima!

SAD: Vladini dužnosnici žele istragu o NLO-ima

Više od 20 bivših pilota i vladinih dužnosnika tvrdi da su nekad vidjeli NLO, te zahtijevaju od američke administracije da to prestane ignorirati
Vidi originalni članak

Pitanje je kome ćete vjerovati: svojim lažljivim očima ili vladi, pita se John Callahan, bivši istražitelj Savezne uprave zrakoplovstva, koji kaže da je CIA 1987. istraživala brojna viđenja velike osvijetljene kugle, veličine četiri jumbo-jeta nad Aljaskom.
Na međunarodnom okruglom stolu, na kojem je sudjelovalo više od 20 bivših pilota i vladinih dužnosnika, okupljeni su pozvali američku administraciju da ponovno otvori višedesetljetnu istragu o NLO-ima, kao pitanje sigurnosti, a s obzirom na sve češća izvješća o letećim tanjurima.
- Posebno nakon napada 11. rujna 2001. više nije zadovoljavajuće ignorirati radarske odraze... koji ne mogu biti povezani s letom postojećih zrakoplova ili helikoptera - naveli su u priopćenju objavljenom na konferenciji za novinare u Washingtonu. Sudionici okruglog stola kazali su kako je svaki od njih vidio NLO, ili je sudjelovao u službenoj istrazi o fenomenu NLO-a.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Bijela13 13.11.2007.

    oni su među nama..haha..amerima je dosadno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare