To je to što me zanima!

SAD: Zaletio se autom u gomilu ljudi, osam mrtvih

Svjedoci su kazali da su pratili noćnu uličnu utrku dva automobila, kad je iza njih došao automobil bez svjetala i udario u skupinu od 50-ak ljudi
Vidi originalni članak

U skupinu gledatelja ilegalne ulične utrke u američkom gradiću Accokeeku, 30-ak kilometara južno od Washingtona, u noći na subotu velikom brzinom udario je automobil, pri čemu je poginulo ukupno osam osoba. Svjedoci su kazali da su pratili noćnu uličnu utrku dva automobila, kad je iza njih došao automobil bez svjetala i udario u skupinu od 50-ak ljudi.
- Tijela su bila na posvuda, bilo je užasno - rekla je Crystal Gaines (27), čiji je otac William Gaines (61) među poginulima. U nesreći, koja se dogodila oko 3.40 sati po lokalnom vremenu, poginulo je sedam gledatelja, od kojih je jedan preminuo kasnije u bolnici, i suvozač iz bijelog sedana koji je udario u gomilu, a još četiri osobe su odvezene u bolnicu, kazao je predstavnik policije okruga Prince George, narednik Clinton Copeland.
- To je vjerojatno jedan od najgorih prizora koji sam ikad vidio - rekao je Copeland. Dionica ceste 210, kod Accokeeka, na kojoj se nesreća dogodila, u subotu je zatvorena za promet.
Vozač sedana, prema policijskom izvješću od dima i mraka nije vidio rulju.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • buzdovan 17.02.2008.

    Vemi, Betty nam je htio kazati da je nepismen, nekulturan i da jako voli ilegalne noćne utrke! Ne budi prestrog, kad Betty odraste i napokon počne kontati ono što pročita, bit će bolji... Vidiš da se i sada jako trudio napisati desetak riječi. Duboko udahnuo, napeo trbušne mišiće, stisnuo zube i ipak samo prdnuo...

  • vemi 16.02.2008.

    Što je betty htjela reći?!

  • buzdovan 16.02.2008.

    Betty, nije mi jasan ovaj tvoj isprdak? Zašto misliš da sam ja na tvom intelektualnom nivou? Ne, nije mi žao jer ne podržavam takve nazovi predstave! Ilegalne utrke objesnih budalaša nisu zanimljive nikome tko se razvije u korektnu osobu s kvalitetnim pogledom na život. No, tvoji roditelji u tome nisu uspjeli. Uživaj u svojoj nepismenosti i debilnom pogledu na život!

Komentiraj...
Vidi sve komentare