To je to što me zanima!

Sada ima i video snimka za Obaminu aferu s Verom?

Vera Baker je za Obamu skupljala novac tijekom kampanje za Senat 2004. Odselila je na Martinik kad je Michelle Obama navodno otkrila preljub
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Barack Obama navodno je varao suprugu s Verom Baker (35) koja je bila financijska direktorica u njegovoj kampanji za Senat 2004. godine, objavio je National Enquirer. Kao novi dokaz aferi, tvrde da postoji snimka iz hotela u Washingtonu gdje su se nalazili. Objava takve snimke bila bi potvrda priče o kojoj se prvi put pisalo prije šest godina, a potom i u kampanji za predsjednika. Još jedan svjedok aferi je i vozač limuzine koji je Bakerovu vozio u hotel gdje je odsjeo Obama. Ispričao je kako je čekao u predvorju dok se ona presvlačila, a potom ih je vozio na razna mjesta gdje su skupljali novac. Tvrdi da ih je vratio u hotel u koji su zajedno otišli. Stranici National Enquirera u subotu bilo je nemoguće pristupiti.
Tijekom Obamine kampanje 2008. je objavljeno kako je Vera Baker 2004. odselila na Martinik, nakon što je Michelle Obama saznala za aferu. Navodno je posumnjala da između Baracka i financijske direktorice ima nešto više od poslovnog odnosa. Vera je tada tvrdila da između nje i Obame nije bilo romantične veze.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • edinjo 01.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • bebeto 01.05.2010.

    ko je on?

  • Premi 01.05.2010.

    Aloe Vera

Komentiraj...
Vidi sve komentare