To je to što me zanima!

Sada možete postati član tajne modne zajednice i iskoristiti božićne popuste do 80%

Luksuzni brendovi, preko 3.000 artikala u ponudi, a sve po 80% jeftinijoj cijeni? Zvuči nestvarno, ali u web trgovini BestSecret očekuju vas božićna iznenađenja i ideje što svojim bližnjima staviti pod bor
Vidi originalni članak

Iako smo 2020. većinu vremena proveli u udobnosti svojih domova, tko kaže da za blagdanske dane i unutar svoja četiri zida ne možemo izgledati dobro? Vrijeme je da pripremite svoje svečane odjevne kombinacije i svoje najbliže razveselite božićnim poklonima. Otkrivamo vam meku za sve modne ljubitelje gdje svoje najdraže odjevne komade mogu nabaviti po vrlo povoljnim cijenama.

Poznati brendovi po niskim cijenama

Neki su već okitili svoja božićna drvca, a što će se naći ispod njih tek sad dolazi na red. Lutanje po šoping centrima, kupnja poklona u zadnji čas i čekanje u redovima ove godine zamijenite online kupnjom u BestSecret trgovini koja obuhvaća široku ponudu artikala od čak 3.000 različitih proizvođača. Ovdje ćete pronaći najpoznatije svjetske brendove po 80% jeftinijim cijenama, kao što su Guess, Armani, Max Mara Weekend, Diesel, DKNY, Calvin Klein, Nike, Jack Wolfskin, Asics, Furla, Converse i mnogih druge.

Čeka vas pregršt odjeće, modnih dodataka, obuće i niz drugih detalja, i to ne samo za sebe, već za čitavu obitelj i apsolutno sve prilike – od elegantnih večernjih i svečanih kombinacija, casual stila, do ugodnih kombinacija za boravak u kući. U ponudi je dostupna dječja kolekcija pa tako možete razveseliti i one najmlađe nekim božićnim džemperom ili čizmicama. Zato ovo i jest savršena stanica za odabir poklona za njega ili nju.

I ne morate se brinuti da će nestati baš onaj kaput ili pulover koji ste „zapikirali“ jer se BestSecret platforma svake večeri nadopunjuje novim odjevnim predmetima.

Na BestSecretu Božić je svaki dan

Kao što joj i samo ime govori, članom ove tajne modne zajednice možete postati tek nakon što primite poziv od već registriranog člana ili putem pozivnice kojoj se može pristupiti preko posebnog koda. Jednom kad postanete član BestSecret ekskluzivne zajednice, uživat ćete ​​u fantastičnim popustima, izvrsnim cijenama i gotovo neograničenom izboru proizvoda, a sve to uz samo nekoliko klikova mišem. Nakon završetka kupnje vaša narudžba bit će poslana ravno do vašeg doma, a ako vam nešto ne odgovara, BestSecret nudi besplatan povrat robe. Artikle naručite do ponoći 14. prosinca kako bi vaša pošiljka stigla na vrijeme do 24. prosinca.

Impresivni popusti na kvalitetnu odjeću dostupni su tijekom cijele godine, a možete osvojiti različite nagrade i vaučere. Adventski kalendar ove web trgovine svaki dan do Božića nudi pregršt povoljnih ponuda i iznenađenja, a ako još nemate svoj kod za pristup ekskluzivnoj modnoj zajednici, ova pozivnica će vam to omogućiti. 

Neka božićni šoping počne!

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mimasII 14.12.2020.

    Tajna modna zajednica... Hahahahahahahahaha! Koja se reklamira na portalima. Loše tajite...

  • dmy 14.12.2020.

    Ima kod nas ovdje na aerodromu u Frankfurtu njihov Shop ako koga zanima 😂

  • nickkobalt9 14.12.2020.

    Tajna zajednica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare