To je to što me zanima!

'Sada nam preostaje samo da se molimo za Jana’

Stanje Jana Torjanca, sina Slavice Knežević i Marka Torjanca se ne mijenja i još je uvijek u komi. Roditelji bdiju uz njegovu bolničku postelju
Vidi originalni članak

Svi smo u šoku i ne želimo uznemiravati Slavicu telefonskim pozivima dok ne dobijemo vijest da se situacija poboljšala. Podršku joj izražavamo porukama, i svi molimo za Jana, rekla je glumica Ana Begić, kolegica Slavice Knežević u seriji “Bibin svijet”.
Ostali glumci iz serije nisu se, kažu, čuli sa shrvanom Slavicom otkad joj je sin Jan Torjanac (17) stradao. Naime, na mladića je u ponedjeljak naletio automobil na pješačkom prijelazu u zagrebačkoj Selskoj ulici. Udarac je bio toliko jak da ga je, prema iskazima svjedoka, odbacio čak 40 metara. Teško je ozlijedio glavu. Jan je još u komi, a dežurni liječnik u subotu nam je rekao da mu se stanje nije mijenjalo. Za život se bori u Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica. Roditelji bdiju uz njegovu bolesničku postelju.
- Čuo sam se sa Slavicom. Postoje naznake da ide nabolje, ali Janovo stanje je i dalje vrlo teško. Slavica je u iznimno teškom stanju - kaže Darko Stazić, ravnatelj kazališta Gavella. Režiser Krešo Dolenčić kaže da bi sve druge ozljede prošle jer je Jan mlad i zdrav, no povreda glave je vrlo teška.
- Sada se možemo samo moliti - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ivanabj 11.10.2009.

    kako mi je žao..... molim se za Jana

  • sprinterica 10.10.2009.

    da ti srce pukne, želim joj svu snagu ovog svijeta da izdrži ja ne znam kako bih, nadam se da će sve biti dobro

  • zekica 10.10.2009.

    daj bože da se oporavi

Komentiraj...
Vidi sve komentare