To je to što me zanima!

Salmond: Pozivam sve Škote da prihvate ovu odluku većine

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Škotska je većinom odlučila da za sada ne želi biti neovisna. Prihvaćam tu presudu naroda i pozivam sve Škote da prihvate ovu demokratsku odluku, rekao je Salmond
Vidi originalni članak

Nakon što su prvi rezultati referenduma u Škotskoj pokazali da je Škotska rekla 'ne' odcjepljenju, odmah se oglasio Alex Salmond, prvi ministar Škotske i najveći zagovornik neovisnosti, te je priznao poraz.

- Prije svega, hvala Škotima za 1,6 milijuna glasova za Škotsku nezavisnost. Iako konačni rezultati nisu još došli, ipak znamo da će većina biti protiv neovisnosti. Moram reći da je naš referendum bio dogovoren proces i Škotska je većinom odlučila da za sada ne želi biti neovisna država. Prihvaćam tu presudu naroda i pozivam sve Škote da prihvate ovu demokratsku odluku. Ali, moram reći da je tih 1,6 milijuna glasova značajan broj glasova za neovisnost ove zemlje.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Viktor Kriznjak 19.09.2014.

    Vidi se da se za novac sve moze kupit sve je kupljeno treba samp provjeriti transakcije veliki riba zna se sve a ostali samp puse alaj ce se naduvati , ha ha haaa.

  • mashograd 19.09.2014.

    Šteta propuštene prilike...

  • MilosrdniAndjeo 19.09.2014.

    Pa narvno da ce mirno i na demokratski nacin prihvatiti volju vecine gradjana, nisu to prpruski Ukrajinci i nije to Janukovic da se nasilno odupire vlasti u Londonu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare