To je to što me zanima!

'Samo ga je odnio': Tramvaj u Ozaljskoj naletio na automobil

Zagreb: Tramvaj broj 3 naletio je u Ozaljskoj ulici na automobil koji je izlazio s parkinga. Srećom, nitko nije ozlijeđen. Zbog prometne nesreće obustavljen je tramvajski promet prema Ljubljanici
Vidi originalni članak

Auto je izlazio sa parkinga i tramvaj broj 3 ga je samo pokupio. Na svu sreću, nitko u tramvaju, a ni vozač auta nije ozlijeđen. Imao je sreće, jer ga je tramvaj pogodio u zadnja vrata. Da je vozač krenuo sekundu kasnije, tramvaj bi udario točno u njega - rekao nam je čitatelj.  

Kako doznajemo od zagrebačke policije, tramvaj i automobil sudarili su se oko 12.30 sati u Ozaljskoj ulici u smjeru Ljubljanice. Policija je potvrdila da je riječ samo o materijalnoj šteti. 

Zbog očevida koji je trajao do 13 sati, tramvajska linija 3 prometovala je na Zapadni kolodvor, dok su tramvajske linije 9 i 12 bile preusmjerene na Savski most.

Idi na 24sata

Komentari 113

  • uhljeb 08.02.2017.

    nemože tramvaj naletiti na auto,može samo budala naletit na tramvaj

  • Big_Daddy 👊😎 08.02.2017.

    Nema ovo veze sa izlaženjem iz parkinga gospodo novinari jel svi mi koji imamo vozačku znamo da je neko nekome oduzeo prednost. kako je i sam anunnaki rekao jedino ako je Hondi ili Nissan-u izletio iz prtljažnika :-D

  • komentator77 08.02.2017.

    Svasta. Jel' ovaj blejao na mobitel, jer promet tesko da je pratio ?!?! Pa nije tramvaj metro da se stvori niotkuda. Sto da je neko naletio malo vecom brzinom od tramvaja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare