To je to što me zanima!

'Samo me zagrli...': Iva Balent porukom na boci spašava brak

Zagrebačkim krugovima već neko vrijeme kruže glasine da se Hrvoje odselio od Ive. Čak se pričalo da su službeno zatražili razvod braka, no s Općinskog građanskog suda u Zagrebu to su demantirali.
Vidi originalni članak

Već se neko vrijeme šuška da su kćer Ivice Todorića Iva Balent i njezin muž Hrvoje pred razvodom. Priča se posebno intenzivirala posljednjih dana otkad su glavna vijest privođenja i ispitivanja u slučaju Agrokor. Među osumnjičenima se našao i Hrvoje Balent, a tijekom pretresa Kulmerovih dvora u ponedjeljak navečer jedini je bio u kući sa punicom Vesnom.

Iva Balent objavom na Facebooku, čini se, demantira glasine. Sudeći po poruci na boci Jane, s njihovim brakom je sve u redu.

Nedugo nakon objave Iva Balent dobila je brojne poruke podrške. Među ostalima, potporu joj je pružila i Simona Gotovac Mijoković.

 

Spektakularno vjenčanje Todorićeve mezimice Ive i Hrvoja Balenta 2001. godine u tadašnjem hotelu Intercontinental izazvao je veliko zanimanje javnosti. Na raskošnoj svadbi od 300 uzvanika a pjevao je i Jasmin Stavros.

U braku su dobili troje djece: Taru, Ivana i Antu.

Iako je godinama njihov brak djelovao skladno, zagrebačkim krugovima već neko vrijeme kruže glasine da se Hrvoje odselio od Ive. Čak se pričalo da su službeno zatražili razvod braka, no s Općinskog građanskog suda u Zagrebu to su demantirali.

Iva i Hrvoje su sredinom rujna bili zajedno u poznatom zagrebačkom restoranu Okrugljak na proslavi rođendana košarkaševe supruge i vlasnice slastičarnica Jasmine Bagarić. Djelovali su kao da je među njima sve u redu te nisu ostavljali dojam para koji se rastao.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • ljubica ljubičica_1 20.10.2017.

    Koga briga za njihov brak?To je njihova privatna stvar.

  • Car Mrgud Vazdacenzurirani 19.10.2017.

    Srećom, stigo na vrijeme do weceja e ne bi li se neusro u gaće...

  • purgerica prva 19.10.2017.

    Joj, joj, koje glumatanje, pa cijeli Zg za, već treću godinu su rastavljeni. Kad je trebalo biti objavljeno počela afera sa Agrokorom. Kakav je to prijetvoran život! Lik se dobro "udao" pa trpi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare