To je to što me zanima!

Samo nam se javite! 24sata će ispunjavati želje čitateljima

Želite skakati padobranom ili upoznati svoju omiljenu zvijezdu? Javite nam se telefonom, pismom ili e-mailom, a mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći...
Vidi originalni članak

Lena Novak Đura (7), djevojčica s Downovim sindromom iz Mačkovaca, za Božić je od Djeda Mraza poželjela da se njezin bratić izliječi od leukemije i da upozna glumca iz svoje omiljene serije “Lud, zbunjen, normalan”. Zbog njezine nesebične želje za zdravljem bolesnog bratića, 24sata su odlučile ispuniti želju koju može - upoznati je s glumcem Mustafom Nadarevićem. Kao što smo razveselili ovu djevojčicu, možemo razveseliti i vas. Oduvijek ste maštali o skoku s padobranom ili uokvirenoj slici na kojoj pozirate s vašim najdražim pjevačem? Javite nam se telefonom, pismom ili e-mailom, a mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da vaše “male” želje postanu stvarnost. Ne možemo vam kupiti stan, naći posao ili riješiti zdravstvene probleme, ali vas možemo odvesti na bungee-jumping, upoznati s vašom omiljenom televizijskom zvijezdom ili izraziti nekome ljubav u vaše ime. Sa svojim željama možete nam se javiti od nedjelje. Prvu priču naših čitatelja kojima ćemo ostvariti snove možete u 24sata pronaći sljedeće nedjelje.

Svoje želje javite nam na:

Besplatni telefon: 0800 24 24 24

e-mail: reporter@24sata.hr

Adresa: Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, s naznakom ‘‘Ispunjavamo vaše želje’’

Idi na 24sata

Komentari 311

  • PetarBakaj 09.06.2011.

    Dobar dan moja želja je da skočim sa zgrade na balon od vatrogasaca kojim sprečavaju samoubojice da poginu to je moja želja molim vas ispunite je.Hvala najljepša :))))))))))))))))))))))))))))

  • PetarBakaj 09.06.2011.

    I ne šalim se

  • PetarBakaj 09.06.2011.

    Ja želim skočit sa zgrade na onaj balon od vatrogasaca to je moju želja ISPUNITE JE!!!!!!!!!! MOLIM VAS

Komentiraj...
Vidi sve komentare