To je to što me zanima!

Samo niže skandale: Tajlandski kralj ljubavnici uzeo sve titule

Tajlandski kralj Maha Vajiralongkorn (67) je poznat kao ženskaroš. Ženio se četiri puta i izazvao je skandal kada je s ljubavnicom snimljen u potkošulji do pasa i išaran tetovažama
Vidi originalni članak

Tajlandski kralj Maha Vajiralongkorn (67) opet je šokirao javnost. Svojoj konkubini Sineenat Wongvajirapakdi (34) oduzeo je sve titule. Prije samo tri mjeseca, točnije u kolovozu, te iste titule dodijelio joj je tijekom bizarne ceremonije.

Maha Vajiralongkorn poznat je po skandalima. Ženio se četiri puta, a zadnju suprugu koja je prije bila stjuardesa u Thai Airwaysu oženio je u svibnju ove godine te ju je proglasio kraljicom. Maha Vajiralongkorn je treniran na australskom vojnom koledžu Duntroon te ima brojne vojne titule i pilotsku dozvolu no godinama nije pokazivao nikakav interes za javne dužnosti.

Maha Vajiralongkorn je na glasu kao ženskaroš, a izazvao je sablazan nakon što je u srpnju 2017. godine viđen s ljubavnicom u  Münchenu. Na fotografijama objavljenima na društvenim mrežama, kralj nosi potkošulju samo do prsa i išaran je lažnim tetovažama.

Također, na pokop svojeg oca kralja Rame IX. doveo je i ženu i ljubavnicu.

Sineenat Wongvajirapakdi je upoznala kralja dok je bila dio njegove garde. Sve titule koje je dobila prije tri mjeseca su joj sada oduzeli jer je bila "nelojalna kruni". Također se navodi da je "radi vlastitih ambicija radila protiv imenovanja kraljice" te da "ne razumije kraljevsku tradiciju". 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Coco.Chanel 22.10.2019.

    Ljubavnice uvik nagrabuse..

Komentiraj...
Vidi sve komentare