To je to što me zanima!

Samo se nasmijala: Merkel su 'napali' bespilotnom letjelicom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policija je pronašla mladića (23) koji je lansirao letjelicu. Uhitili su ga. Pregledali su napravu i zaključili da nije opasna. Odgovornost je preuzela Piratska stranka
Vidi originalni članak

U jeku predizborne kampanje njemačku kancelarku koja se bori za novi mandat, "napala" je bespilotna letjelica. Tijekom nastupa u nedjelju prema Angeli Merkel i njezinim suradnicima krenula je 40-ak centimetara duga leteća naprava. 

Do Merkel nije stigla već se srušila nekoliko metara ispred nje.

Htio je snimke prodati medijima

Policija je odmah pronašla mladića (23) koji je lansirao letjelicu. Uhitili su ga. Pregledali su napravu i zaključili da nije opasna. Mladić je policajcima najprije rekao kako je Merkel htio snimiti i snimke prodati medijima. 

Htjeli smo kancelarki i ministru obrane pokazati kako je to kada vas "promatra" bespilotna letjelica - objasnili su iz Piratske stranke

No, nekoliko dana nakon incidenta oglasila se Piratska stranka. Preuzeli su odgovornost za "napad". Tvrde da su na taj način htjeli protestirati protiv politike vlade o bespilotnim letjelicama.

- Htjeli smo kancelarki i ministru obrane pokazati kako je to kada vas "promatra" bespilotna letjelica - objasnili su iz Piratske stranke, piše Spiegel.  

Merkel 'napad' nije smeo te se svemu samo nasmijala. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • The_Man 20.09.2013.

    nju putin presavija..

  • inter11 19.09.2013.

    Sieg Heil Mrs.Merkel!

  • mazaluna 18.09.2013.

    Eto to je diplomatsko ponašanje,to naš premijer treba savladati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare