To je to što me zanima!

Samo u Hrvatskoj: Na prodaju naplatne kućice za 2600 kuna

Ukoliko u subotu krenete u smjeru Sesveta, zastanite na jednoj od možemo reći povijesnih dražbi u Hrvatskoj! Naime, na javnoj dražbi sad možete kupiti šest naplatnih kućica
Vidi originalni članak

Kreće najzanimljivija javna dražba u povijesti Hrvatske. Ne, nije riječ o unikatnim predmetima kao što su slike, odjeća, nakit koje su možda posjedovao netko od celebrityja. Riječ je naplatnim kućicama! U subotu u Sesvetama u Zagrebu na licitaciji će se naći ukupno šest naplatnih kućica. Da, one velike žute koje na Hrvatskim autocestama služe za naplaćivanje cestarine. 

Na dražbi svoje kućice moći će izboriti svi oni koji znaju kako bi ih mogli iskoristiti. Cijena kućica je prava sitnica. Dvije kreću s početnom cijenom od 2600 kn, a ostale četiri po 5400 kn. Kioske za prodaju pekarskih proizvoda, pečenjarnice, sladoledarne ili možda skladište mogli bi u budućnosti viđati unutar bivših naplatnih kućica.

Ponuditelj, kao što je i objašnjeno u Pozivu za nadmetanje koje organizira tvrtka TRCZ automobili, može postati bilo tko. Jedini uvjet je plaćanje jamčevine koja iznosi 10 posto od početne cijene. Tko ponudi najveću cijenu ide doma s kućicom! 

Ukoliko ne licitirate na dražbi, a prethodno ste uplatili jamčevinu za taj predmet, smatrat će se kao da ste odustali od kupovine i jamčevina vam neće bit vraćena. 

TRCZ automobili podsjećaju da su "predmeti prodaje neispitani, moguće neispravni ili nekompletni“. Te se prodaju u zatečenom stanju "viđeno-kupljeno". Povrat robe, novca ili objekta te naknadni prigovor nije moguć. 

Zainteresirani kupci prodaju i kretanje cijena naplatnih kućica mogu pogledati OVDJE

 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • nori 🖖 08.02.2020.

    Trosobne ?

  • urnebes 07.02.2020.

    ugradit telefon na kovanice i brzo bi se isplatila

  • x00x 07.02.2020.

    ako kupis kucicu jel imas pravo i naplacivati di ju stavis

Komentiraj...
Vidi sve komentare